Kızılcık Şerbeti'nden büyük spoiler! Feyza Civelek ağzından fena kaçırdı, bakın dizide ne olacak?

Kızılcık Şerbeti'nden büyük spoiler! Feyza Civelek ağzından fena kaçırdı, bakın dizide ne olacak?

Ekranların sevilen ve bir o kadar da eleştirilen dizilerden biri olan Kızılcık Şerbeti' nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek dizi ile ilgili büyük spoileri ağzından fena kaçırdı...

Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi olmayı başarmıştı. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi, her hafta cuma günü sevenleri ile buluşuyor...

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti' nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civele, sevilen dizinin ilerleyen bölümleriyle ilgili büyük spoileri ağzından fena kaçırdı. Adını Feriha Koydum dizisi ile yıldızı parlayan başarılı oyuncu Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti' nde rolü gereği önceleri perukla rol alırken daha sonra türbanlı olarak rolüne devam etmişti.

kizilcik-serbeti-nilay-peruk-mu-takiyor-kizilcik-15605694-2793-amp.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ'NDEN BÜYÜK SPOİLER! FEYZA CİVELEK AĞZINDAN FENA KAÇIRDI, BAKIN DİZİDE NE OLACAK?

1995 doğumlu olan Feyza Civelek, ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti hakkında ipucu verdi. Ünlü oyuncunun söylediğine göre Nilay karakteri doğumdan sonra türbandan çıkabilir. Oyuncu açıklamasında "Çocuğum doğduktan sonra türbandan çıkabilirim" dedi.

49541.jpg

Ünlü oyuncu Civelek, ilk oyunculuk deneyimini Acemi Cadı dizisiyle yaşadı. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinde bir rol alan Feyza Civelek, Adını Feriha Koydum ve Sol Yanım dizilerinde de rol aldı.

Rol Aldığı Diziler:

Kızılcık Şerbeti (Nilay, TV Dizisi 2022)

Sol Yanım (Nazlım, TV Dizisi 2020)

Bir Umut Yeter (Damla Akar, TV Dizisi 2018)

Güllerin Savaşı (Çiçek, TV Dizisi 2014-2015)

Adını Feriha Koydum (Lara, TV Dizisi 2011-2012)

Kavak Yelleri (TV Dizisi 2009)

Acemi Cadı (Feyza, TV Dizisi 2006)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN