Kızılcık Şerbeti Pembe'nin gençliği gören hayran kalacak! "Alev bile yanında sönük kalır"

Kızılcık Şerbeti Pembe'nin gençliği gören hayran kalacak! "Alev bile yanında sönük kalır"

Ekranların sevilen ve bir o kadar da eleştirilen dizilerden biri olan Kızılcık Şerbeti' nde Pembe karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu' nun gençlik resimleri ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun eski halini görenler vay be demeden geçemiyor...

Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi olmayı başarmıştı. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi, her hafta cuma günü sevenleri ile buluşuyor...

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti' nde Pembe karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu'nun gençlik resimlerini görenler ise kendisine hayran kalıyor. Sibel Taşçıoğlu'nun yılar önceki hali sosyal medyada gündem oldu.

kizilcik-sebeti-pembe-sibel-tascioglu-kimdir-sibel-tascioglu-filmleri-ve-tv-dizileri-1668151023-9211.webp

KIZILCIK ŞERBETİ PEMBE'NİN GENÇLİĞİ GÖREN HAYRAN KALACAK! "ALEV BİLE YANINDA SÖNÜK KALIR"

Sibel Taşçıoğlu, 28 Temmuz 1976'da Bursa'da doğdu. 1995'te Bursa Devlet Tiyatrosunda ''Tılsım'' adlı çocuk oyununda oynayan oyuncu, 1997'de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandı. 2000 - 2003 yılları arasında Tiyatro Fora'da Yan Etkili Konuşmalar, Tekrar Çal Sam, Apaçık adlı oyunlarda oynadı. 2007'de Kenter Tiyatrosu'nda Anna Karenina oyununda rol aldı. Oyuncu, aynı zamanda animasyon filmlerde seslendirme yapmaktadır.

3626241-9a22723d719c723093c7635c42eb39c0-640x640.jpg

Kırık Ayna, Mühürlü Güller, Yadigar, Ekmek Teknesi, Gözyaşı Çetesi, Gönül Salıncağı, Serçe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu güzelliği ile de herkesi büyüledi.

sibeltascioglu-birzamanlarcukurova-sermin-2a3a.jpg

Sibel Taşçıoğlu, sahne önündeki enerjisi ve ekran karizması ile dikkat çekiyor. Genç yaşına rağmen sahip olduğu yetenekle izleyicileri kendisine hayran bırakıyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterini canlandırırken, karakterin duygusal derinliğini ve karmaşıklığını ustalıkla yansıtıyor.

1.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN