Gülben Ergen'den canlı yayında duygulandıran açıklama! 'Baba' itirafı herkesi duygulandırdı!

Gülben Ergen'den canlı yayında duygulandıran açıklama! 'Baba' itirafı herkesi duygulandırdı!

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, canlı yayındaki açıklamalarıyla herkesi duygulandırdı. Ünlü sanatçının babası hakkındaki açıklamaları ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı.

TV360 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece" programına konuk olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, ekran başındakileri duygulandıran açıklamalara imza attı.

Son olarak TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Türkan Hanım'ın Konağı" adlı dizide konuk oyuncu olarak rol alan ünlü oyuncu, canlı yayındaki açıklamalarıyla sevenlerini duygulandırdı.

'BABAMLA BİR RESMİM YOK'

Ünlü sanatçı kendisine yöneltilen "Babana kırgın mısın?" sorusuna "Biraz evet. Babamla resmim yok, niye yok? Buna kırgınım mesela... Anılarımız yok. Lunaparkta anımız olsun isterdim. Annem ve babam ayrılmayı başardığında ben ilkokuldaydım. Ama ayrılmayı başarıncaya kadar benim ömrümü tükettiler. Ben ilkokul 1'e giderken boşanma kararı alıp ben 5'e geçince boşandılar" şeklinde yanıt verdi.

Gülben Ergen daha sonrasında ise babası hakkında "Annem çok sevgi doluydu ama babam daha sert ve daha içkisi, kumarı, gece hayatı olan biriydi. Babam çok hareketli bir adam olduğu için de benimle fotoğrafı yoktu. Evladını severdi bunu bilirdim ama göstermezdi. Özendiğim baba ve kızlar gibi değildik. Annem ve abim sevgisini hep gösterirdi. Abimin sevgisiyle ilgili konuşabilirim ama babamla yok. Bu babamı sevmemi ya da saymama engel değildi. Başarımda ona kendi ispat etme durumum vardı. Onun gibi başarılı olmak isterdim" açıklamasında bulundu.

Gülben Ergen'den yıllar sonra gelen baba itirafı: Ona kırgınım, bir resmimiz bile yok

Ergen açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:

"Babama kendimi ispat etmeye çalıştığım için hep okulda notları iyi olan çalışkan biriydim. Babamın akrabaları ve arkadaşları bana 'Sen ne Mazhar'ın kızısın sen' dediklerinde çok hoşuma giderdi. Babam boşandıktan sonra nafaka vermezdi, annem de çok üzülürdü. Ben de çalışıp para kazanmam gerektiğini anlardım o yaşta. Babam çok güzel ve bakımlı bir kadınla evlendi. Annemle o kadını gözetlerdik. O evlilikten bir çocuğu oldu ve biz onu çok kıskandık. Trajedi ya da kötülük yok"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN