Güldür Güldür o haberi alaya aldı! Sosyal medyanın gündemine oturan sahne: "Harika bir çadır..."

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Güldür Güldür Show, 'normalleşme' adımları sonucunda ekranlara geri döndü. Reyting rekortmeni programın son bölümü sosyal medyanın gündemine oturdu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen ve yaklaşık 50 bin vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremler nedeniyle yayın hayatına aran veren Show TV'nin reyting rekortmeni komedi programı 'Güldür Güldür Show' 'normalleşme' adımları sonucunda ekranlara geri döndü.

Programın yeni bölümü reyting rekorlarını alt üst ederken sosyal medyanın da gündemine oturdu. Tiyatrocu Ali Sunal, programda sahneye çıkarak 'Asrın felaketi' olarak adlandırılan depremlerin kadere bağlanmasına tepki gösterdi. Ayrıca programda A Haber'in tepki toplayan çadır haberi de alaya alındı.

Ali Sunal'ın yaptığı konuşma gündem olurken depremin ilk günlerinde A Haber'in yaptığı çadır haberi de bir skece konu edildi.

Depremin ilk saatlerinde yetkililer tarafından yeterli müdahalenin yapılmadığı şeklinde eleştiriler yapılırken bölgeyi ziyaret eden A Haber, yaptığı çadır haberiyle tepki çekmişti. Haberde kişinin kaldığı 25 metrekarelik çadırın antresi, salonu, kileri tanıtıldı, büyüklüğü ve sıcaklığına dair övgü dolu ifadeler kullanılmıştı.

"İNANILMAZ BİR ÇADIR"

Tepki toplayan bu haberi alaya alan Güldür Güldür 'Cahil Savar' adlı skeçte bu haberi alaya aldı. Parodi haline getirilen haberi sunan oyuncu, "Deprem bölgesindeki bir çadırımızın koridorundan çıktım şimdi. İnanılmaz bir çadır, gerek konforu, gerek büyüklüğü... Valla ne güzel, yemekleriniz de çok güzel, harika. Keyfimiz yerinde diyebilir miyiz?" ifadelerini kullandı.

Ayrıca skeçte bazı insanların deprem bölgesine yaptıkları yardımları sosyal medyada paylaşma yarışı da eleştiri konusu oldu.

Söz konusu bölüm sosyal medyada çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN