Güldür Güldür'den Ayrılan Onur Buldu'nun Yeri Doldu! Bakın Hangi İsim Geliyor? Karısı Masumlar Apartmanı'nın Yıldızı Çıktı

Güldür Güldür'den Ayrılan Onur Buldu'nun Yeri Doldu! Bakın Hangi İsim Geliyor? Karısı Masumlar Apartmanı'nın Yıldızı Çıktı

Yıllardır Güldür Güldür Show ile izleyiciyi güldüren Onur Buldu, yeni projesi için programdan ayrılma kararı almıştı. Show TV'nin en çok güldüren yayınlarından olan Güldür Güldür Show'daki ayrılık sonrası yapım yeni isimleri kadrosuna dahil etti. Bakın Onur Buldu'nun yerine hangi isim geliyor?

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'da yaşanan Onur Buldu ayrılığı sonrası gözler yerine gelecek isme döndü, kadroda yeniliğe giden yapım yeni isimlerle anlaştı. Onur Buldu'nun yeni projesinden dolayı ayrılma kararı sonrası yerine gelecek isim de belli oldu. Bakın BKM kadrosuna hangi isimleri dahil etti?

guldur-guldur-showda-surpriz-ayrilik.jpg

GÜLDÜR GÜLDÜR YENİ İSİMLERLE BOMBA GİBİ GELİYOR

BKM bünyesinde skeçlerini Show TV'de yayınlayan Güldür Güldür Show, her hafta izleyicisini kahkaha tufanına boğarken, Onur Buldu'nun ayrılık haberi sevenlerini üzmüştü.

de1-jq9m.jpg

Bilal karakter ile hafızalara kazınan Buldu, dizi projesiyle ekranlara geleceği iddia edildi. Ayrılık haberi sonrasında yapım yeni isimlerle anlaştı. Eski oyuncularından birini de bünyesine katan yapımın kadrosu bakın nasıl?

maxresdefault.jpg

ONUR BULDU AYRILIĞI UNUTTULDU! BAKIN YERİNE KİM GELİYOR

Son dönemlerde politik skeçleri ile gündemde yerini alan Güldür Güldür Show, 6'lı masa ve Nebati skeçleri ile herkesi kahkahaya boğmuştu. İktidar ve muhalefeti mizahlarına katına ekipte Onur Buldu ise Ahmet Davutoğlu, karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

3196968-1920x1080.jpg

Ekipte oynadığı tiplemelerle kısa sürede yıldızı parlayan Buldu, yıldıra çalıştığı ekibine veda etti. Dizi projesinde yer alacağı iddia edilen Buldu, henüz bu haberlere ilişkin bir açıklama yapmadı. Yapımın yeni isimler, kadrosuna dahil etmesiyle bu iddiası güçlendi.

9f12862e-cdeb-ea11-80f8-a0369f7d1484.jpg

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW EKİBİ YENİLEDİ

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal moderatörlüğünde yayınlanan skeçler hafta izleyicisini güldürmeye devam ediyor.

ye197741669961fd28327332a.jpg

Ekipte ayrılıklar yaşansada kısa sürede toparlandı. Onur Buldu'nun ayrılmasıyla yerine gelen isim de belli oldu.

3513074-8f1de57dc1815a952d63e54859a06eed-640x640.jpg

Eski ve yeni kadrosuyla skeçlerine devam edecek olan Güldür Güldür'ün ekibine Erdem Yener yeniden dahil olurken, usta isim Hasibe Eren ve yeni bir soluk getirirken Gürhan Altundaşar da yer alacak

merve-dizdar-eski-esi-ile-bir-araya-geldi-h175396-01390.png

.Yeni skeçler de merakla beklenmeye başladı. Gelen isimlerin hangi karakterleri canlandıracağı araştırılmaya başladı.

mv5bndnly2mwngitmjlhmi00zjizlwexmzgtmjexm2i4ntjmyza1xkeyxkfqcgdeqxvyotqyodkxnzu-v1.jpg

Onur Buldu'dan henüz bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN