Güldür Güldür'ün sevilen oyuncusundan güzel haber! Bebek sahibi olduğunu bu paylaşımla duyurdu

Güldür Güldür'ün sevilen oyuncusundan güzel haber! Bebek sahibi olduğunu bu paylaşımla duyurdu

Güldür Güldür Show'un Mehtap karakterine hayat veren Meltem Yılmazkaya, anne olduğunu duyurdu. İlk anne paylaşımını da sosyal medya hesabından yaptı. İşte o paylaşım...

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncularından Meltem Yılmazkaya, geçtiğimiz günlerde anneliğe adım attı. Meltem Yılmazkaya, uzun süren bir ilişkinin ardından müzisyen Kadir Doğan ile 30 Ocak'ta nişanlanmış ve mart ayında da düğünlerini gerçekleştirmişti. Hayranlarının ve sevenlerinin merakla beklediği haber ise hamilelikleriyle ilgiliydi.

Meltem Yılmazkaya'nın hamile olduğu haberi, çiftin evliliklerinden kısa bir süre sonra ortaya çıkmıştı. Özel bir törenle gerçekleştirilen düğünden bir süre sonra hamile olduğu ortaya çıkan Yılmazkaya, heyecanını sevenleriyle paylaşmıştı.

Sonunda beklenen gün geldi ve Meltem Yılmazkaya, sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirdi. Oyuncunun ilk kez anne olması, hem onun hem de ailesinin büyük mutluluğunu yaşattı. Yılmazkaya, bu mutlu haberi takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

İlk anne paylaşımı sosyal medya hesabından yapılan Meltem Yılmazkaya, bebeğiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak mutluluğunu dile getirdi. Takipçileri de bu güzel habere sevinçle yanıt vererek oyuncuyu tebrik ettiler.

MELTEM YILMAZKAYA'NIN YAPTIĞI PAYLAŞIM

3

Meltem Yılmazkaya'nın anne olması, hem kariyerindeki başarılarıyla tanınan bir oyuncu olması hem de özel hayatının merak edilmesi sebebiyle büyük bir ilgi uyandırdı. Sevenleri, oyuncunun bu yeni dönemdeki mutluluğunu paylaşmayı ve ona destek olmayı sürdüreceklerdir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN