Gülşen ile Ozan Çolakoğlu arasında olay 'sahne elbisesi' krizi

Şarkıcı Gülşen'in Cahide Palazzo isimli mekanda giydiği sahne kıyafeti Türkiye'nin gündemine oturdu. Oldukça cesur bulunan kıyafet yüzünden Gülşen eleştiri oklarının hedefi oldu. Gülşen eleştiriler karşısında sessizliğini korurken sanatçının 2016 yılında evlendiği aranjör eşi Ozan Çolakoğlu tarafından terk edildiği iddia edildi.

Gülşen'in sahne kıyafeti evliliğinin bitmesine neden oldu. Ünlü şarkıcının önceki gece sahne aldığı mekanda giydiği kıyafet ve ve yaptığı iddialı dans figürleri 'Türk aile yapısına uygun olmadığı' gerekçesiyle eleştiri konusu oldu. İzzet Yıldızhan ve Seren Serengil'in 'Bu kadar da olmaz' dedikleri sahne kıyafeti şarkıcının konserinin önüne geçti.

ŞANSLIYIM MESAJI

Şarkıcı Gülşen sosyal medya hesabında konserle ilgili paylaştığı mesajında "İstanbul’un en ihtişamlısı @cahidepalazzo ‘da dünyanın en harika dinleyicilerinin bir arada olduğu şahane bir konserdi. Sahneden inmek çok zor geldi. Yeniden buluşmak üzere. Sizi çok seviyorum. Bu kadar sevildiğim için de çoook şanslıyım" mesajı paylaştı.

gulsen-1528.jpg

OZAN ÇOLAKOĞLU EVİ TERK ETTİ İDDİASI

Şarkıcı Gülşen'in daha önce çektiği klipler ve konserlerde oldukça iddialı kıyafetler giydiği bilinen bir gerçek ancak şarkıcının son konserinde giydiği kıyafet Türkiye'de gündem olunca sürpriz bir tepki de eşinden geldi. Gülşen'in 2016 yılında evlendiği Azur Benan isimli oğlunun babası aranjör Ozan Çolakoğlu iddiaya göre evi terk etti ve Gülşen'den boşanmak için avukatına talimat verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN