Güneş ve Plüton özellikle o iki burcu etkileyecek! İşte Perşembe günü kabusu yaşayacak o burçlar...

Güneş ve Plüton özellikle o iki burcu etkileyecek! İşte Perşembe günü kabusu yaşayacak o burçlar...

Güneş bugün Plüton'la 60'lık bir açı oluşturarak bizi yenileyici bir ruha sokuyor. Faaliyetlerimizden ve bağlantılarımızdan biraz daha derinlik istiyoruz. Bu etki hırsımızı, kararlılığımızı ve bağlılığımızı ustaca arttırıyor. İyileştirmeler yapmak veya kişisel bir hedefe doğru çalışmak artık size başarı getirebilir. Enerjimizi yapıcı bir şekilde yönlendirme ve yaşamlarımıza yeni içgörüler arama eğilimindeyiz.

18 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu cuma günü fiziksel olarak çok formda görünüyorsunuz ve mizah anlayışınız da aynı yüksek seviyede, bu yüzden muhtemelen meslektaşlarınız ve ardından arkadaşlarınız arasında dikkat çekeceksiniz.

Evet, doğru duydunuz - arkadaşlarınız - çünkü onlarla dışarı çıkmamak ve aslında onlarla vakit geçirmekten kaçınmak için bahaneniz kalmadı.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu cuma günü sağduyudan yararlanıyorsunuz, bu nedenle ne kadar sizi içine çekse de sıra dışı bir şey yapmayacaksınız.

Ayrıca, eğitime veya benzer bir şeye ciddi bir şekilde eğilmeyi düşünüyor olabilirsiniz, bu nedenle, etrafınızdaki şakaları görmezden gelerek günün büyük bir kısmında bu konulardaki araştırmalarınıza odaklanacaksınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Cömertlik tarafınıza bir süreliğine gem vurmak isteyebilirsiniz, özellikle de cömert davrandığınız kişiler arkadaşlarınızsa. En çok ihtiyaç duydukları anda birinin yanında olmak için elinizden gelenin en iyisini yapmış olabilirsiniz ama şimdi buna devam etmenize gerek yok.

Sert olmak istemeseniz de sesinizi duyurmanın bir yolunu bulmanız gerekir.

burc-001.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Etrafınızdaki herkes yaklaşan hafta sonunu düşünüyor gibi görünse de bu cuma çok çalışkan olacaksınız.

Belirli bir göreve çok odaklanmış durumdasınız ve bu, bir süre evden çalışmak anlamına gelse bile, işin özüne ulaşmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Evden bahsetmişken, orada da sizi bazı işler bekliyor olabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu cuma kendinizden çok memnun kalacaksınız çünkü iş yerindeki bir soruna geç dahil olsanız da en iyi çözümü siz sunacaksınız.

Bu sadece hayal gücünüzün sizi destekleyeceğinin değil, aynı zamanda kendinize bu inanılmaz güveni hissettiğinizin işaretidir. Lütfen bu muhteşem günün tadını çıkarın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün maaş gününüzse, işten çıkar çıkmaz yapacak birçok şeyiniz olacağını söylemeye gerek yok.

Muhtemelen diğer herkes de iyi bir ruh halindedir çünkü sonuçta bugün cuma ve Başaklar için işle ilgili herhangi ciddi bir zorluk olmayacak gibi görünüyor.

burclar-astroloji.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bir sonraki dönemde, son birkaç haftadır başardıklarınızla ve daha da fazlası, geride kalanlarla çok ilgili görünüyorsunuz.

Tamamen göz ardı ettiğiniz bir şey keşfederseniz, başınızdan aşağı soğuk sular dökülmüş gibi hissedebilirsiniz. Neyse ki, bu dünyanın sonu değil ve düzeltebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim, sizi çok ilginç bir girişimci ile temasa geçirecek ve görünüşe göre, bununla ilgilenmeseniz de veya halihazırda bir iş sahibi olsanız da, o kişiden öğreneceğiniz çok şey olacak.

Bu cuma, aslında size dünyada işlerin nasıl yürüdüğüne dair başka bir bakış açısı kazandıracak bir gün.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Önemli bir projeniz, belki de çok önemli insanları da kapsayan bir projeniz bugün nihayet sona erecek ve kutlamadan önce, aşılması gereken son bir engel karşınıza çıkabilir.

Ve bugün olanlar size zaman zaman acımasız olmanız gerektiğini gösterecek çünkü ya hayatta kalacaksınız ya da profesyonelce gömüleceksiniz.

burclar-001.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Size çok yakın olmasına rağmen partnerinizden şefkat bekliyorsunuz ve sanki ön planda olmak ve belki de mağduru oynamak için her şeyi deniyorsunuz gibi görünüyor.

Bunun nedeni belki de iş konusunda çok da stresli olmamanızdır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Kariyeriniz iyi bir yerde görünüyor ve bu cuma yapmanız gereken, belki de en iyi ama aynı zamanda mütevazı özelliklerinizi çok önemli birinin önünde sergileyerek ivmeyi artırmak.

Belirli bir toplantıya katılıyorsunuz ve orada insanların üzerinde harika bir izlenim bırakma şansınız yüksek.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Dünyanın en sert eleştirmeni ve en yakın gözlemcisi olan siz, bugün kendi ilacınızın tadına bakacaksınız ve bu aslında ailede çok değer verdiğiniz birinden ya da dışarıdan ama çok saygı duyduğunuz birinden gelebilir.

Yakın zamanda yaptığınız bir şey hakkında dürüst görüşler duyduğunuzda çok şaşıracağınızı söylemeye gerek yok.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN