Günlerce reklamını yapmıştı: Şeyma Subaşı'nın kitabının fiyatı herkesi şoke etti!

Günlerce reklamını yapmıştı: Şeyma Subaşı'nın kitabının fiyatı herkesi şoke etti!

Nisan ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı'nın 2019 yılında çıkardığı "Sadece Şeyma" adlı kitabının yeni fiyatı herkesi şoke etti.

2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünyaevine giren, 2018 yılında bu evliliği sonlandıran ve geçtiğimiz Nisan ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı'nın 2019 yılında kendi hayatından kesitlere yer vererek çıkardığı "Sadece Şeyma" kitabının fiyatı herkesi şoke etti.

Son dönemde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, 2019 yılında "Sadece Şeyma" adında bir kitap çıkarmış ve kitabın içindeki sözlerden dolayı sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

"Sadece Şeyma" adlı kitapta hayatı hakkında küçük detaylar veren Şeyma Subaşı'nın satışı halen daha devam eden kitabı bir alışveriş sitesinde %93 indirime girdi. Ünlü ismin 69 TL'lik kitabı indirimle 5 TL'ye satılmaya başlayınca sosyal medyada alay konusu oldu.

Söz konusu bu gelişme sonrasında Şeyma Subaşı'nın bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı'nın günlerce reklamını yaptığı kitabının fiyatı 5 liraya kadar düştü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN