Günlerdir Müge Anlı'da aranıyordu! O kişinin cansız bedeni bulundu: Detaylar dehşete düşürdü

Günlerdir Müge Anlı'da aranıyordu! O kişinin cansız bedeni bulundu: Detaylar dehşete düşürdü

Günlerdir Müge Anlı'nın aradığı Recep Arı’nın cansız bedenine ulaşıldı. Bursa'nın Kestel ilçesinde 6 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Recep Arı’nın cesedi ormanlık alanda bulundu. Kesin ölüm nedeni Adli Tıp incelemesinin ardından belli olacak.

Bursa'nın Kestel ilçesine bağlı Çataltepe Mahallesi'nde yaşayan Recep Arı, 24 Şubat 2023 tarihinde eşi ile tartıştıktan sonra evden ayrıldı. Av tüfeğinin yanına alarak evden ayrılan arıda 6 gündür haber alınamıyordu. 16 ATD 714 plakalı kamyoneti ile evden ayrılan Arı, bir daha geri dönmeyince ailesi de kayıp başvurusunda bulundu. İl Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan arama çalışmaları kapsamında Recep Arı’nın cansız bedenine Çatalca Mahallesi'nde bulunan ormanda ulaşıldı. Recep Arı’nın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken yapılan incelemeler ile kesin ölüm nedeni belli olacak.

MÜGE ANLI'DA KAN DONDURAN OLAY


Her sabah ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni olaylar ile gündemdeki yerini koruyor. 24 Şubat 2023 tarihinde Bursa'nın Kestel ilçesinde aracıyla evden ayrılan Recep Arı’dan haber alamayan ailesi soluğu Müge Anlı'da aldı. "Ben içmeye gidiyorum" diyerek evden ayrılan Recep Arı’dan 6 gündür haber alınamıyor.

muge-anli-recep-ari.jpg

31 yaşındaki Recep Arı’nın anne baba ve kardeşleri programa konuk olurken olayın detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Evli ve iki çocuk babası olan Recep Arı, 24 Şubat günü tüfeği ile birlikte evden ayrıldı. Aracıyla birlikte evden uzaklaşan Recep Arı’nın aracının nerede olduğu araştırılırken Müge Anlı, "Bu aracı bulursak şahsa ulaşmamız daha kolay" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı Recep Arı’nın 3-4 arkadaşı ile birlikte bir eğlence mekanında buluştuğunu ifade etti. Pompalı tüfeği ile evden ayrıldığına dikkat çeken Müge Anlı, ilk akla gelenin kendisine zarar verebileceği olduğunu söyledi. Ancak Recep'in arkadaşları ile bir mekanda alkol aldığını ifade eden Anlı, Recep'in daha sonra Kadir isimli arkadaşını alarak ormana götürdüğünü ifade ediyor.

recep-ari-araci.jpg

Olay hakkında açıklama yapan Kadir, Recep ile ormanda tartıştığını hatta olayın arbedeye dönüştüğünü ifade etti. Recep'in kendisine saldırdığını dile getiren Kadir, daha sonra kendisine telefon geldiğini ve onu orada bırakarak uzaklaştığını dile getirdi. Müge Anlı, Kadir'e “Peki, Recep eşiyle neden tartışmış? Sebebini biliyor musunuz?" sorusunu yöneltti.

OLAYIN DETAYLARI BİR BİR ORTAYA ÇIKIYOR


Müge Anlı'nın sorusu ile birlikte Recep Arı’nın kardeşi Eren Arı ise alkol nedeniyle sürekli tartıştıklarını ama küstüklerinin en fazla 3 gün sürdüğünü dile getirdi. Recep'in eve zaman zaman geç geldiği ortaya çıkarken eğlence mekanında çalışan Kader isimli bir kadınla görüştüğü de öğrenildi. Kader ile Recep'in ayrıldığını dile getiren kardeşi Eren ise, kadının onun telefon numarasını engellediğini vurguladı.

muge-recep-ari-cinayet.jpg

Recep'in gittiği eğlence mekanına zaman zaman Kadir'in de gittiğini öğrenen Müge Anlı, o gün Kadir'in o mekanda olup olmadığını sordu. Ancak ikilinin daha sonra buluştuğu ortaya çıkarken Recep'e ne oldu soruları da akıllarda yer ediniyor. Olay hakkında araştırmalar devam ederken programda flaş bir gelişme yaşandı.

CANLI YAYINDA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI


Canlı yayına bağlanan Recep Arı’nın eşi Selma Hanım ise merak edilen soruların yanıtını verdi. Recep ile ilişkilerinde sürekli tartıştığını dile getiren Selma Hanım, o gece yaşanan tartışmanın ardından sığınma evine gittiğini vurguladı. Recep Arı ile olan tartışmalarını anlatan Selma ise olaya ışık tuttu. Selma Hanım, "Bu eve geldi. 'Yemek yiyelim mi? diye sordum. 'Ben yemek yemeyeceğim içmeye gideceğim' dedi. Kıyafetlerini istedi. 'Beni sabaha kadar bekleme, arama' dedi.” sözlerini dile getirdi.

muge-kadir-gozalti.jpg

EVİN TAVANINI ATEŞ ETTİ

Eşinin bu tavrı üzerine 'Niye gidiyorsun, ne oluyor yine?' sorusunu yönelten Selma, ardından eşi tarafından dövüldü. Eşinin kendisini darp etmeye başladığını dile getiren Selma Hanım, arbede de eşinin elinde pompalı tüfek olduğunu vurguladı. Tüfek ile bacağına vurduğunu dile getiren Selma, hatta Recep'in evin tavanına silahla ateş ettiğini de söyledi. Selma Hanım “Ben içmeye gidiyorum” diyerek evden ayrılan eşinin yanında pompalı tüfek olduğunu da dile getirdi. Ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Recep Arı’ya ne olduğu merak edilirken beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ekipler tarafından gözaltına alınan Kadir, Recep Arı'yı öldürdüğünü itiraf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN