Günlük burç yorumları 22 Mart Salı

Günlük burç yorumları 22 Mart Salı

Günlük burç yorumlarında 22 Mart Salı günü Koçlar ve Oğlaklar aileleriyle sorun yaşayacak. Koçlar daha genç bir aile üyesiyle oldukça hassas bir konu hakkında görüşecek. Oğlaklar ise aile için bazı görevlerini ihmal ettiği için sorunlar yaşayacak. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Aile hayatınız sizin için küçük ama anlamlı bir zorluk teşkil edecek ve daha genç bir aile üyesiyle oldukça hassas bir konu hakkında görüşmeniz gerekebilir.

Bu kişiye karşı biraz zor durumda kalsanız bile yardım etmekten çok mutlusunuz. Bazı Koçlar da konuşmaktan fazlasını yapmaya karar verecek ve bu genci gelecekte de destekleyecek.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ne işte ne de evde büyük bir değişikliğin olmadığı güvenli ve istikrarlı bir ay sonu sizi bekliyor, bu yüzden oldukça rahatsınız.

Bu durum dikkatsiz olmanızı gerektirmez. Bazı Boğalar partnerleriyle tartışmaya girebilir ve bundan nasıl kurtulacaklarını gerçekten bilemezler.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

İş yerindeki bir olayla ilgili kafanız gayet rahat ve bu işlerin nasıl ilerlediğini biliyorsunuz. Ancak ne kadar rahatlarsanız, o kadar sert vurulacaksınız.

Bu tam olarak tahmin edemeyeceğiniz durumlardan biri olabilir, ancak çok basit önlemler alarak bir şekilde önleyebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Salı başarılı olmanız için tüm ipler sizin elinizde ama görünüşe göre hala etrafınızdakileri daha fazla etkilemeye çalışıyorsunuz.

Belki de kendinizi öne çıkarmak için abartılı laflardan kaçınmalısınız ve nezaketi elden bırakmamalısınız. Kimsenin sizi eleştirmeye başlamasını istemezsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün, kendinizde olmadığını düşündüğünüz bazı nitelikleriniz sayesinde parlayacaksınız. Bu parlama anı, büyük baskı altında olacağınız ve beklediğinizden daha iyi tepki vereceğiniz bir an olabilir.

Hatta bazı Aslanlar bu anda hayatlarını değiştirecek bir karar verecekler ve bundan çok memnun kalacaklar.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu dönem sizi etkileyecek, çünkü bu ay biraz zaman kaybettiğinizi hissediyorsunuz. Şimdi bunu geri alamayacağınızı fark ediyorsunuz ve bu elbette sizi çok strese sokuyor.

Öte yandan, bugünden bir ders alarak yolunuza devam etmek için iyi bir fırsat çıkabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün sizin için oldukça neşeli geçecek, çünkü iş dışında neler yapabileceğinizi başkalarına göstermek için çok fazla enerji harcıyorsunuz.

Yeteneklerinizi sergiliyor ve başkalarının da aynısını yapmasını bekliyorsunuz. İyi düşünülmemiş yorumlarınız yüzünden başkalarını kötü duruma sokmaktan kaçının.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Etrafınızdakilere karşı çok anlayışlısınız ve bu bazı insanların kaşlarını çatmasına neden olabilir. Bazı konularda her zamankinden daha fazla dikkatlisiniz ve bazıları için bu, onların alanına girdiğiniz algısı yaratabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Görünüşe göre bu Salı, gitmeyi tercih etmeyeceğiniz bir yöne itildiğinizi hissedeceksiniz.

Bundan memnun değilsiniz ama aynı zamanda başka yöne hareket etmekten de çekiniyorsunuz ve kaba görünmek istemiyorsunuz. Belki de bu konuda hissettiklerinizi saklamamalı ve onları net olarak ortaya koymalısınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Salı kafanızdan aşağı kaynar sular dökülecek, çünkü aile için bazı görevlerinizi ihmal ettiniz ve şimdi işler sizin için birikmiş durumda. Yaptığınız iyi bir şey için biraz heyecan duyuyorsunuz ama diğer yandan bir miktar hayal kırıklığı da yaşıyorsunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Salı sizin için dostluk ve eğlence günü. Görünüşe göre sevdiklerinizi etkilemek için onlara hızlı ve zarif bir şekilde davranıyorsunuz.

Bu yaratıcı bir gün, bu yüzden iddialı bir şey yapmak istiyorsanız, tam zamanı. Ancak çok cesur olmayın, çünkü etrafınızdakilerin tepkilerine şaşırabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Şu sıralar sizden saklanan büyük bir sır ortaya çıkabilir. Endişelenmeyin ama kesinlikle bunun hayatınıza getirdiği gelişme karşısında şok olacaksınız.

Olanları hazmedebilmek için bir dakikanızı ayırın ve bu değişikliğe uyum sağlamak için sadece biraz zamana ihtiyacınız olduğunu düşünerek kendinizi iyi hissedin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN