Konya ayağa kalktı... Güzellik merkezi açmak isteyen fenomeni şehirden kovdular!

Konya'da sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin açmaya hazırlandığı güzellik salonunun açılış programı, kalabalık bir grubun tepkileri sonrası iptal edildi. Grup, ''Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber'' sloganları attı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, kendi adını taşıyan ve birçok ilde şubesi bulunan güzellik salonunun bir şubesinin de Konya’da açacağını duyurmuştu. Ciğerci’nin duyurusunun ardından Konya’da yaşayan bir grup insan Twitter'da kampanya başlatarak #SelinCigerciyiKonyadaIstemiyoruz hashtagiyle tepki göstermişti.

Konya’ya giderek yeni şubesinin açılışında bulunan Ciğerci, grubun protesto gösterisiyle karşı karşıya kaldı.

Daha önce Twitter'da kendisine yönelik yürütülen kampanyayı gören Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak üzüntüsünü dile getirmişti.

yjgj.jpg

KONYA'DAN 'DEFOL' DEYİP TEKBİR GETİRDİLER

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Konya'da açmaya hazırlandığı güzellik merkezinin açılışında protesto gösterisiyle karşılaştı. Sosyal medyada örgütlenen grup tekbir getirerek “Konya’dan defol” 'Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber'' şeklinde sloganlar attı.

Uzun süre slogan atan grup, daha sonra güzellik merkezine doğru yürümek isteyince polis duruma müdahale etti.

Açılışın ardından salon kapatılırken, polisin güvenlik önlemi ise devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN