Hababam sınıfında okulun müdürüydü! Muharrem Gürses'in oğlu herkesin yakından tanıdığı komedyen çıktı

Hababam sınıfında okulun müdürüydü! Muharrem Gürses'in oğlu herkesin yakından tanıdığı komedyen çıktı

Hababam Sınıfı’ nın okul müdürü rolünde oynayan Muharrem Gürses’ in oğlu da ünlüymüş. Gürses’ in oğlu herkesin yakından tanıdığı komedyen çıktı ünlü bir komedyen olduğu ortaya çıktı.

Yeşilçam sinemasının en efsanevi yapımlarından biri olan "Hababam Sınıfı," Türk sinemasının kalbinde taht kurmuş bir kült film serisidir. Bu filmin unutulmaz karakterlerinden biri de Muharrem Gürses'in canlandırdığı "Müdür" karakteridir. Ancak, az bilinen bir gerçek var ki o da Müdür'ün gerçek hayattaki oğlu da çok yakından tanıdığımız sanatçılardan biri.

hababam-sinifi-nin-mudurunun-oglu-da-unlu-cikti-15371546-8607-amp.jpg

HABABAM SINIFINDA OKULUN MÜDÜRÜYDÜ! MUHARREM GÜRSES'İN OĞLU HERKESİN YAKINDAN TANIDIĞI KOMEDYEN ÇIKTI

Türk sinemasının en çok izlenen filmleri arasında yer alan Hababam Sınıfı serisinde okul müdürünü canlandıran Muharrem Gürses'in oğlu da ünlü çıktı. Meğer usta oyuncunun oğlu kendisinden de ünlüymüş. Muharrem Gürses'in oğlu, kendisi gibi oyunculuk yapan Atilla Arcan'dır.

atilla-arcan-ae6q.jpg

Atilla Arcan, 28 Mart 1945'de İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Muharrem Gürses'in büyük bir oyuncu olmasının yanı sıra, aynı zamanda Türk sinemasının en tanınmış komedilerinden biri olan "Hababam Sınıfı"nda canlandırdığı Müdür karakteriyle de hafızalara kazındı. Bu rol, Türk sinemasının unutulmazlarından biri haline geldi. Ancak Atilla Arcan, sadece ünlü bir babanın oğlu olarak tanınmıyor. Kendisi de sinema dünyasına atılmış, başarılı bir aktör olarak kariyer yapmıştır. Genç yaşta başladığı oyunculuk kariyerinde birçok dizi ve filmde yer aldı. Atilla Arcan, babasının izinden giderek oyunculuğun zorlu dünyasında kendi yeteneklerini sergileyerek adını duyurdu.

Ünlü komedyen Atilla Arcan 70 yaşında geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu 16 Kasım 2015 hayata veda etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN