Hadise, Galatasaray'ın golcüsü İcardi ile aşk mı yaşıyor? Resmen açıklandı...

Hadise, Galatasaray'ın golcüsü İcardi ile aşk mı yaşıyor? Resmen açıklandı...

Galatasarya'ın Arjantinli golcüsü Icardi'nin Hadise ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Söz konusu iddialar sosyal medyanın gündemine otururken ilk açıklama Hadise cephesinden geldi.

Galatasaray'ın Arjantinli dünya yıldızı Icardi'nin 30 Nisan'da iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan, ancak evliliğin birinci senesi dahi dolmadan 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde Dinçerler'den boşanan ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşadığı iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından ilk açıklama Hadise cephesinden geldi.

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'ndaki görkemli düğünle iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan ve 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde Dinçerler'den boşanan ünlü şarkıcı Hadise'nin Galatasaray'ın dünya yıldızı İcardı ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

"ICARDİ'DEN ELEKTRİK ALDIĞINI VE HOŞLANDIĞINI SÖYLEMİŞ"

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının yorumcularından Ebru Şancı, Hadise'nin İcardi ile aşk yaşadığını iddia ederek "Galatasaraylı bir futbolcunun eşinden öğrendim ve çok net bir şekilde söyledi. Hadise geçen haftalarda yakınlarına Icardi'den elektrik aldığını ve hoşlandığını söylemiş. Hadise tanışmak için Icardi'yi markaja almıştı dün de Galatasaray maçına gitti, normalde gitmez. Hadise'nin maça gittiği kişi de futbolcu Mertens'in eşi. Icardi de Hadise de çapkınlığıyla bilinen isimler. Wanda Nara ile evliliğinden 3 çocuğu var. Biz şimdiden söyleyelim yakında duyulur zaten." ifadelerini kullandı.

Hadise'nin menajeri, Mauro Icardi ile aşk iddialarını yalanladı: Haberleri şaşkınlıkla izliyor

"GERÇEKLİK PAYI YOK"

Şancı'nın iddiaları sosyal medyanın gündemine otururken ilk açıklama Hadise cephesinden geldi. Habertürk'e konuşan Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk, iddiaların gerçek dışı olduğunu söyledi. Şentürk, "Hadise Hanım, Mertens ve eşiyle Belçika'dan tanışıyor. Maçı da Mertens'in eşiyle izledi. Icardi hakkında çıkan haberlerin gerçeklik payı yok. Hadise Hanım bu haberleri şaşkınlıkla izliyor." açıklamasında bulundu.

Hadise'nin menajeri, Mauro Icardi ile aşk iddialarını yalanladı: Haberleri şaşkınlıkla izliyor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN