Hadise geçmişini tek kalemde sildi! Milyonlar harcadı

Hadise geçmişini tek kalemde sildi! Milyonlar harcadı

Hadise, eski eşi Mehmet Dinçerler ile beraber yaşadığı evden taşınıyor. Kendine yeni bir ev alan Hadise'nin aldığı evin fiyatını duyan şaşırdı. Bakın boşandıktan sonra nereye taşınma kararı aldı?

Sadece 5 ay evli kalan Hadise, Mehmet Dinçerler'den boşanma kararı almıştı. Boşanma sonrasında para mevzularıyla gündemden düşmeyen ikili eski hayatlarına kısa sürede döndü. Dinçerler yeni aşka yelken açarken Hadise ise kendine milyonluk ev aldı. Bakın nereye taşınıyor?

hadse.jpg

HADİSE'DEN MİLYONLUK EV

Hadise, boşandığı eşi Mehmet Dinçerler’le yaşadığı Riva’daki evinden taşınıyor.

meh.jpg

Başarılı popçu uzun zamandır aradığı yalıyı Yeniköy tarafında buldu. İddialara göre Hadise yeni taşınacağı eve 40 milyon TL ödedi.

hadise-istanbul-kongre-merkezi.jpg

TATİLE ÇIKTI

Önümüzdeki günlerde taşınacağı konuşuluyor şarkıcı hem boşanma hem de konser maratonunun stresini atmak için İtalya’nın başkenti Roma’ya gitti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN