Hadise-Reza yasak aşkında yeni belge! Milyonluk hediyeyi gören şaştı kaldı

Hadise-Reza yasak aşkında yeni belge! Milyonluk hediyeyi gören şaştı kaldı

Söylemezsem Olmaz programında Hadise-Reza Zarrab aşkına ilişkin ilginç bir iddia ortaya atıldı. Programın yeni yorumcusu Ebru Şancı'nın ortaya attığı iddia herkesi şaşırttı. Bakın Reza Zarrab, Hadise'ye ne almış?

Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığını ısrarla iddia eden Söylemezsem Olmaz, Seren Serengil'in gidişine rağmen bu konunun peşini bırakmıyor. Yeni yorumcu Ebru Şancı'nın ortaya attığı bu iddia duyanları şaşkına çevirdi.

soylenmezem.jpg

HADİSE- REZA ZARRAB AŞKINDA YENİ İDDİA

Daha öncede Seren Serengil'in yasak aşka ilişkin ortaya attığı iddialar çok konuşulmuştu.

reza.jpg

Uçak biletleri ortaya çıkan Hadise-Reza Zarrab yasak aşkının delilleri uzun bir süre gündemi meşgul etmişti. İkiliye dair yeni bir iddia ortaya atıldı.

hadise.jpg

MİLYONLUK ARACI GÖREN İNANAMADI

Söylemezsem Olmaz'ın iddiasına göre; ikilinin aşkını lüks araba ortaya çıkardı.

araba.jpg

Reza Zarrab'ın Hadise'ye 5 milyon TL'lik araba aldığı, ünlü şarkıcının bunu önce Belçika'da bir galeride bekletip çıkan aşk haberlerinin ardından apar topar sattığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN