Hadise sahnede gözyaşlarına hakim olamadı! Sahnede hüngür hüngür ağladı!

Hadise sahnede gözyaşlarına hakim olamadı! Sahnede hüngür hüngür ağladı!

10 gün önce yayınladığı 'Sevmiyo' adlı şarkıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Hadise, Bursa'daki konserinde hayranlarının önünde gözyaşlarına hakim olamayarak hüngür hüngür ağladı.

2022 yılının Nisan ayında Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda dünyaevine giren, ancak 30 Eylül 2022'de Dinçerler'den boşanan ve son dönemde sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, Bursa'daki konserinde gözyaşlarına hakim olamayarak sahnede hüngür hüngür ağladı.

Geçtiğimiz günlerde oyunculuğa soyunduğu iddiasıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ve 10 gün önce yayınladığı 'Sevmiyo' adlı şarkıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Hadise, sahnede gözyaşlarına boğuldu. Ünlü şarkıcının Bursa'daki konserinde ağlaması kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son olarak Bursa'da hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı, kendisini dinlemeye gelen annesi Gülnihal Açıkgöz'den bahsederken duygu dolu anlar yaşadı.

Bursa'daki konserinde sahneye siyah bir elbiseyle çıkan ünlü şarkıcı, sevilen şarkılarını seslendirdi. Şarkı aralarında hayranlarıyla sık sık sohbet eden Hadise, kendisini dinlemeye gelen annesi Gülnihal Açıkgöz hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

Pop Bizde'de yer alan habere göre; Ünlü şarkıcı annesi hakkında "Ben hayatımda ne yaptıysam ilk annem için yaptım, her zaman. Önce o, sonra ben. Ve bu hep böyle olacak. Anneciğim seni seviyorum, iyi ki varsın" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı o anlarda gözyaşlarına hakim olamadı. Hadise'nin sahnede gözyaşlarına boğulması kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

whatsapp-image-2023-10-09-at-18-44-02.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN