Hadise, Times meydanında: Kadınların sesini daha çok duyacaksınız

Hadise, Times meydanında: Kadınların sesini daha çok duyacaksınız

Spotify'ın kadın müzisyenlerin seslerini yükseltmek için oluşturduğu Equal projesi nedeniyle Hadise'nin fotoğrafı New York'un ünlü Times Meydanı'ndaki reklam panolarında yer aldı. Hadise, fotoğrafını alıntılayarak, "Bugün New York Times Square’da kendimi gördüğümde bir kez daha emin oldum kadınların sesini daha çok duyacaksınız" ifadelerini kullandı.

Spotify'ın kadın müzisyenlerin seslerini yükseltmek ve her alanda olduğu gibi müzik sektöründe de var olan eşitsizlikle savaşmak için oluşturduğu Equal projesi yayına alındı. Melike Şahin'in Türkiye listesinin ilk kapak sanatçısı olduğu projede ikinci olarak Hadise yer aldı. Hadise'nin fotoğrafı New York'un ünlü Times Meydanı'ndaki reklam panolarında yer aldı.

"KADINLARIN SESİNİ DAHA ÇOK DUYACAKSINIZ"

Şarkıcı Hadise, New York'taki Times meydanındaki fotoğrafını alıntılayarak, Instagram hesabından paylaşımda bulunarak, şu ifadeleri kullandı:

"Benim adım Hadise. Hayal ettiklerimi gerçekleştirmek, konuşmak istediklerimi konuşmak ve yaşamak istediklerimi yaşamak için korkmuyorum. Özgürce şarkı söylüyorum, dans ediyorum. Bugün New York Times Square’da kendimi gördüğümde bir kez daha emin oldum kadınların sesini daha çok duyacaksınız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN