Hadise ve sevgilisi hastaneye gitti! Ortalık karıştı

Hadise ve sevgilisi hastaneye gitti! Ortalık karıştı

Geçtiğimiz günlerde Çeşme'de ölümcül bir trafik kazası geçiren ünlü sanatçı Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler hastaneye gitti. İkiliyi hastanede görüntülemek isteyen basın mensupları görevliler tarafından uyarıldı. Hadise ve Mehmet Dinçerler'in hastanede görüntü alınmaması için yönetimi ayağa kaldırdığı iddia edildi.

Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz akşam Ulus’ta bulunan Liv Hospital adlı hastaneden çıkarken görüntülendi. Hadise'nin hastanede olduğunu öğrenen basın mensupları 'Hadise'nin nesi olduğunu görüntülemek için' hastaneye gitti.

hadise-trafik-arac-ici.jpg

Ünlü sanatçı kapıda basın mensuplarını görünce hastanede kriz çıkardı. Görevliler, gazetecilerden 'Burada çekmeyin lütfen yoksa işimizden olacağız' diyerek ricacı olunca basın mensupları ve ünlü çift arasında bu sefer trafikte kovalamaca yaşandı.

hadise-kirmizi-isik.jpg

Çiftin şoförü basın mensuplarına yakalanmamak için kırmızı ışıkta geçmeyi bile göze aldı ancak köşe kapmaca polis çevirmesiyle son buldu.

hadise-trafik.jpg

HASTANEYE GELİŞ NEDENLERİ BELLİ OLDU

Olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Hadise, "Yeni yıl konseri öncesi kimseyi riske atmamak adına PCR testi yaptırdım. Test sonucum negatif çıktı. Korkulacak bir durum yok" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN