Hadise'nin anne ve babasından kötü haber! 24 yıl sonra...

Hadise'nin anne ve babasından kötü haber! 24 yıl sonra...

30 Nisan'da iş insanı Mehmet Dinçerler ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Hadise, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde eşinden tek celsede boşanmıştı. Hadise'nin ayrılık haberi hayranlarını üzüntüye boğarken bu kez de ünlü şarkıcının anne-babasından kötü haber geldi.

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'ndaki görkemli düğünle iş insanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Hadise, evliliğin birinci senesi dolmadan boşanma kararı aldığını açıklarken ayrılık kararıyla herkesi şaşkına çeviren çift 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı.

Ünlü çiftin ayrılığı magazin dünyasına bomba gibi düşerken Mehmet Dinçerler'in eski paylaşımları ortaya çıkmış ve büyük tepki toplamıştı. Ayrıca Dinçerler'in Hadise'ye 'sahte yüzük' aldığı da öne sürülmüştü.

Mehmet Dinçerler: Hadise'yi en çok destekleyen kişi oldum - Norm Haber

Kendisine yöneltilen eleştiriler karşısında sessizliğini bozan Mehmet Dinçerler, 'sahte yüzük' iddialarını ne bir dille yalanlarken eski paylaşımları hakkında özür dileyerek "Bir kere öyle bir şey olamaz. Tamamen hem beni hem de ilişkime karşı itibar suikastı yapılmak için bunların yapıldığını düşünüyorum. Özellikle beni şahsi olarak itibarsızlaşma ve algı oluşturma süreci yaşadık. Bu süreçte de herkes istediğini söyledi. Ben hiçbir zaman bunlara cevap vermedim. Çünkü cevap vermeye tenezzül etmedim. Önemli olan bunun maddi değerinden ziyade sembolik değeri olduğunu düşünüyorum. Tweetler gerçekten çok üzücü. Ben de utanç duydum gördüğümde. Bunlar 20'li yaşların başında sorumluluk sahibi olmayan bir gencin cahilce yazmış olduğu saçmalamalar. Bunu ben yaptığım için utanç duydum" açıklamasında bulunmuştu.

Ekran görüntüsü 2022-12-13 081214

24 YIL YIL SONRA BOŞANDILAR

Yaşanan bu gelişmeler magazin dünyasına bomba gibi düşerken bu kez de Hadise'nin anne ve babasından 'ayrılık' haberi geldi.

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; 24 yıl önce Belçika'da boşanan çift, kararın Türkiye'de geçerli olması için 'tanıma ve tenfiz' davası açtı.

60cf1ef226c15

Yaklaşık iki saat süren dava karara bağlandı. Mahkeme, ikilinin boşanma kararının Türkiye'de de tanınmasına karar verdi.

Ekran görüntüsü 2022-12-24 073923

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN