Half-Life 2'de "Vortigaunt"ları seslendiren Oscar ödüllü oyuncu Louis Gossett Jr. hayatını kaybetti

Half-Life 2'de "Vortigaunt"ları seslendiren Oscar ödüllü oyuncu Louis Gossett Jr. hayatını kaybetti

Kült haline gelmiş bilgisayar oyunu serisi Half-Life'ın 2. oyunu Half-Life 2'deki "Vortigaunt"ları seslendiren Oscar ödüllü oyuncu Louis Gossett Jr. hayatını kaybetti...

Oscar ödüllü oyuncu Louis Gossett Jr., 87 yaşında hayatını kaybetti. Gossett Jr., kült bilgisayar oyunu serisi Half-Life'ın ikinci oyunu Half-Life 2'deki "Vortigaunt"ları seslendirmişti.

Louis Gossett Jr., Oscar winning star of An Officer and a Gentleman, dies aged 87 - 9Celebrity

Louis Gossett Jr., "Subay ve Centilmen" filmindeki 'Topçu Çavuş Emil Foley' rolüyle yardımcı erkek oyuncu Oscar'ını kazanarak tarihe geçti. Ayrıca "Iron Eagle", "Enemy Mine", "Roots", "The Color Purple" ve "İnfazcı" gibi birçok önemli yapımda rol aldı. Özellikle 'Roots' adlı mini dizi ile Drama Dizilerinde En İyi Konuk Erkek Oyuncu Emmy Ödülü'nü kazanması dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN