Haluk Bilginer'in kızı Nazlı Bilginer kimdir, kaç yaşında? Annesinden dudak uçuklatan hediye

Haluk Bilginer'in kızı Nazlı Bilginer kimdir, kaç yaşında? Annesinden dudak uçuklatan hediye

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 2006 senesinde gerçekleştirdikleri evlilik çok konuşulmuştu. Bilginer'in o dönem Zuhal Olcay'la evli olması bu evliliğin gündem oluşturmasının başat nedeniydi. Bugün ise Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi kızları Nazlı ile gündemde. Çift15 yaşındaki kızlarına değeri '36 milyon Türk Lirası' olan ev hediye etmeleriyle yine çok konuşulacak gibi görünüyorlar...

Aşkın Nur Yengi, 2006’da evlendiği Haluk Bilginer’den 2012 senesinde boşanmıştı. Çift, 2018 yılında barışmalarının ardından tekrar bir araya gelip aynı eve taşındı.

İkili, geçtiğimiz 30 Kasım'da 15 yaşına giren kızları Nazlı'ya büyük bir sürpriz yaptı. Londra’dan 2 milyon pound’a (36 milyon TL) ev alan Yengi ve Bilginer, evin tapusunu kızlarının üstüne yaptı.

KAZANÇLARINI GAYRİMENKULE YATIRIYORLAR

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi çiftinin, Londra’da 3 evi, Şile, Bodrum ve Acarkent’te villaları, İstanbul’un birçok semtinde daire ve dükkanları bulunuyor. Uzun seneler Londra'da ikamet eden Haluk Bilginer'in Notting Hill'de de bir evi olduğu biliniyordu.

Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi'nin kızları Nazlı Bilginer hakkında internette pek bilgi bulunmuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN