Haluk Levent'ten Elon Musk'a sahte beğeni isyanı: Seninle papaz olacağız

Haluk Levent'ten Elon Musk'a sahte beğeni isyanı: Seninle papaz olacağız

Sanatçı Haluk Levent, Twitter hesabından sahte beğeni atılmasının ardından platformun sahibi Elon Musk'a seslendi. Esprili bir dille Musk'a isyan eden ünlü sanatçı, paylaşımında, "Seninle papaz olacağız" ifadelerini kullandı.

AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent, Twitter hesabında kontrolü dışı beğeni yapıldığını belirterek Elon Musk'a , "Bak Elon! Papaz olacağız seninle bu gidişle" diye seslendi.

Ünlü sanatçı, hesabından Seren Serengil ve Bircan Bali tartışmasıyla ilgili bir tweet'in beğenildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

'BAK ELON! SENİNLE PAPAZ OLACAĞIZ '

"Sevgili Elon Musk! Beğeni yapmadığım halde beğeni yapmışım gibi twitler görüyorum. 1 ay önce de 9 beğeni silmiştim yine sildim şimdi. Hadi politik twit bi yana Seren Serengil Gülcan Bali ile kavga etti twitini niye beğeneyim ya? Bak Elon! Papaz olacağız seninle bu gidişle."

'BEN DEĞİL ELON MUSK BEĞENİYOR'

Paylaşımın ardından twitter profilindeki kişisel bilgiler kısmını da değiştiren Levent, "Eyyyyy twitter!!! Bana başka seçenek bırakmadın" diyerek şunları yazdı:

"Beğenilere aldanmayın yemin ederim ben değil Elon Musk beğeniyor. Ben silmekten bıktım twitter benim yerime beğenmekten bıkmadı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN