Twitter yeni kaynak arayışında

Twitter yeni kaynak arayışında

Elon Musk'ın Twitter'ı yöneten ekibi, zor durumdaki sosyal medya platformuna yeni kaynak sağlayabilmek için yatırımcılarla iletişime geçti.

Gerber Kawasaki Wealth & Investment Management'ın başkanı ve CEO'su Ross Gerber, Elon Musk'ın Ekim ayında Twitter'ı satın alırken hisse başına ödediği fiyat olan 54,20 dolardan daha fazla fiyat teklif etmesi için bir temsilci aracılığıyla kendisiyle temasa geçtiğini söyledi.

Haber platformu Semafor'da yer alan bir habere göre, Elon Musk'ın aile ofisinin genel müdürü Jared Birchall, bu hafta muhtemel yatırımcılarla temasa geçti.

Elon Musk'ın sosyal medyada paylaşılan gönderileri denetleme isteğinden endişe duymaları nedeniyle reklamcıların Twitter'dan uzaklaşması, sosyal medya şirketinin gelirlerinin azalmasına neden oldu. Böylece Twitter'ı satın almak için bankalardan aldığı yaklaşık 13 milyar dolarlık borcun şirketin kendi gelirleriyle ödeyebilme gücü azaldı.

Hafta başlarında 3,6 milyar dolarlık Tesla hissesi satan Elon Musk, elektrikli araç şirketinin bu yıl toplamda yaklaşık 40 milyar dolarlık hissesini satmış oldu.

Cuma günü Tesla hisseleri haftayı, Mart 2020'den bu yana en yüksek haftalık kayıpla kapattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN