Hamdi Alkan’ın kızı son haliyle korkuttu! Bir deri bir kemik halini paylaştı: ‘Hastalığımdan dolayı…’

Hamdi Alkan’ın kızı son haliyle korkuttu! Bir deri bir kemik halini paylaştı: ‘Hastalığımdan dolayı…’

Hamdi Alkan’ın oyuncu Canan Hoşgör’den olan kızı Zeynep Alkan, son olarak Survivor yarışmasında gösterdiği performans ile gündem olmuştu. Alkan’ın güzel kızı son yaptığı paylaşımla hastalığını duyurdu, o halini gören hayranları ise genç isim için endişelendi. İşte, Zeynep Alkan’ın son hali…

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan adını genellikle sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla duyuruyor. Son olarak Survivor yarışmasındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Zeynep Alkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu…

hamdi-alkanin-kizi.jpg

HASTALIĞINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

558.000 takipçisi olan Instagram hesabını aktif olarak kullanan Zeynep Alkan, son yaptığı paylaşımda takipçilerini üzdü. Hastalığını kendi yazdıklarıyla duyuran genç isim şu ifadeleri kullandı:

"Hastalığımdan dolayı çok kısa bir sürede istemsiz kilo verdim. Spor ile kas yapma döneminde bu güzel olmadı. Hâlâ iyileşemedim ama her gün biraz daha iyiyim"

hamdi-alkanin-kizi.png

Alkan’a "Çok üzüldüm", "Geçmiş olsun", "Umarım bir an önce iyileşirsin" gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN