Hamsterların arasındaki gizli patatesi bulanların IQ'su 130'un üstünde çıkıyor! Sadece yüksek zekalı olanlar 6 saniyede buluyor

Hamsterların arasındaki gizli patatesi bulanların IQ'su 130'un üstünde çıkıyor! Sadece yüksek zekalı olanlar 6 saniyede buluyor

Bazı insanların harika bir gözü vardır, bu da optik bir illüzyonla karşılaştıklarında kafalarını kaşımaya daha az eğilimli olmalarını sağlar. İnsanların yalnızca %2'si 6 saniye hamsterların arasındaki gizli patatesi bulabiliyor. Yapabilir misin?

Optik İllüzyonlar kafanızı karıştırmak ve aradığınız şeyi bulmanızı zorlaştırmak için tasarlanmıştır . İnternet üzerinde paylaşılan bu bulmaca, zekanızın yanı sıra gözlem becerilerinizi test etmek için tasarlandı. Açıklamalara göre, bu illüzyonun amacı, hamster grubu arasında bir patatesi görmenizin ne kadar sürdüğünü öğrenmektir. Hamsterların arasındaki gizli patatesi verilen zaman sınırı içinde bulabilir misin?

1-014.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ PATATESİ BULABİLİR MİSİN?

Eğer yeterince keskin gözlüyseniz, hamsterların arasındaki gizli patatesi 6 saniyenin altında görebilmeniz gerekir. Bu kolay bir zorluk gibi görünse de, optik illüzyonu çözmek, bir kişinin ayrıntılar için iyi bir göze sahip olmasını gerektirir. Resimdeki gizli patatesi 6 saniye içinde bulabilir misin?

Çalışmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olma eğiliminde olduğunuzu gösteriyor. Optik illüzyonlar her zaman beynimizin nasıl çalıştığına dair büyüleyici bilgiler verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Öyleyse bize söyleyin, bu optik illüzyon görüntüsünün içine gizlenmiş patatesi gördünüz mü?

GİZLİ PATATESİ BULDUN MU?

İnsanların sadece %2'sinin bu görüntüdeki gizli patatesi bulabildiği iddia edildi. Bu optik illüzyon görüntüsü, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur.

6 saniyeden sonra hala mücadele ediyor musunuz? Pes etmeyin, görüntünün alt kısmına doğru bakmayı deneyin. Aşağıda yine aynı görsel var ama bu sefer patates daire içine alınmış.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala cevabı bulmakta zorlanıyorsanız, resimli bulmacada gizli patatesin nerede saklandığını bulmak için aşağıdaki resmi kontol edin.

2-014.jpg

Eğlenceliydi, değil mi? Bunlardan daha fazlasının keyfini çıkarmak ve bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bizi takip edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN