Hande Erçel ve Hakan Sabancı’dan ilk paylaşım geldi! “Dosta düşmana inat”

Hande Erçel ve Hakan Sabancı’dan ilk paylaşım geldi! “Dosta düşmana inat”

Hande Erçel ve Hakan Sabancı’dan aşk dolu paylaşım geldi. Coldplay konserine giden çift paylaşımlarıyla beğeni yağmuruna tutuldu. İşte çiftin aşk dolu o paylaşımı…

Bir süredir aşklarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti bu kez de Coldplay konserinde boy gösterdi. Çift peş peşe ilanı aşk ederken bir ilk yaşandı. İşte çiftin aşk dolu o paylaşımı…


HANDE VE HAKAN DAHA FAZLA DAYANAMADI

Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan açıklama doğrultusunda Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti geçtiğimiz Aralık ayında aşklarına resmiyet kazandırdığı aktarıldı. Cannes Film Festivalinde boy gösteren çift yardım gecesinde el ele poz vererek aşklarını dünyaya duyurdu. Aşkları ile sık sık gündemde yer alan Hakan ve Hande çifti bu kez de Coldplay konserinde çekildikleri kareleri sosyal medya hesaplarında paylaştı.


Şimdiye kadar birbirleriyle ilgili hiçbir paylaşımda bulunmayan çift geçtiğimiz hafta Eda Ece'nin düğününe katıldığı. Milano'ya tatili giden çift San Siro Stadium‘da yapılan Coldplay konserinde çekildikleri kareler ile gündeme bomba gibi düştü. Hande Erçel'in Hakan Sabancı'ya sarılırken çekildiği görüntüsü herkesten tam not aldı.


Dosta düşmana inat birlikteliklerine devam eden Hakan Sabancı ve Hande Erçel çiftinin evleneceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Hakan Sabancı'nın konserde eğlenen Hande Erçel'in dans ettiği videoları paylaşması da bir ilk olarak tarihe geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN