Hande Erçel'i takip etmek isteyen para ödeyecek! Şeyma Subaşı'ndan sonra o da kervana katıldı: İşte abonelik ücreti

Hande Erçel'i takip etmek isteyen para ödeyecek! Şeyma Subaşı'ndan sonra o da kervana katıldı: İşte abonelik ücreti

Sosyal medya takip ettiğiniz ünlünün fotoğraflarına parayla bakmak ister miydiniz? Son dönemde ünlüler arasında popüler olan abonelik ücreti veba gibi yayılıyor. Daha önce Şeyma Subaşı bu tarifeyi uygulamış ve düğün karelerini paylaşmıştı. Subaşı'nın ardından bu kafileye Hande Erçel'de katıldı. Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel'i takip etmek için artık para ödeyeceksiniz. Abonelik ücretini görünce şok olacaksınız. İşte Hande Erçel'in abonelik ücreti...

Yeni dizisinde Burak Deniz ile beraber başrolleri paylaşan Hande Erçel, çalkantılı aşk hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Erçel'in son kararı hayranlarını şoke etti. Şeyma Subaşı'ndan sonra o da kervana katıldı. Artık o ismi görmek istiyorsanız para ödeyeceksiniz. Ücreti ise oldukça tuzlu. Hande Erçel'de abonelik sistemine geçti. Erçel’in abonelik ücreti bakın ne kadar?

gfgf-95.jpg

Aşk dizileriyle yıldızı parlayan ve şimdilerde iş insanı Hakan Sabancı ile sevgili olan Hande Erçel, bu sefer takipçilerini ters köşe yaptı. Ünlü ismi görmek isteyenler artık para ödeyecek.

ÜNLÜ İSMİ GÖRMEK İÇİN PARA ÖDEMEK ZORUNDASINIZ

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Erçel'i görmek isteyenler para ödemek zorunda kalacak. Ünlü isim artık sosyal medya hesabından abonelere özel paylaşım yapacak.

hghggh-2023-10-27t100507-885.jpg

Hande Erçel’in özel paylaşımlarını görmek isteyenlerin aylık 32.99 TL ödeme yapması gerekecek.

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN SONRA O DA KERNAVA KATILDI

Daha önce bu uygulamayı kullanan Şeyma Subaşı'nın abonelik ücreti en başta 69.99 TL olmuştu. Subaşı daha sonra bu ücreti 119.99 TL'ye kadar çıkarmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN