Hangi çocuğun ailesi daha zengin? Doğru cevabı bulanların IQ'su 150 çıkıyor! Sadece 12 saniyen var

Hangi çocuğun ailesi daha zengin? Doğru cevabı bulanların IQ'su 150 çıkıyor! Sadece 12 saniyen var

Resimdeki hangi çocuğun zengin ebeveynleri olduğuna karar vermek için zekanızı kullanın. Bu zeka oyunu, görsel keskinliğinizi ve bilişsel becerilerinizi birlikte test edecek.

Biraz zihinsel egzersiz için fazladan zamanınız olmayabilir, bunu bu zeka sorusunu çözerek kolayca yapabilirsiniz. Bir zeka oyunu, tipik olarak, yaratıcılık ve matematiksel formüllerle büyük gözlem becerileri gerektiren bir bilmecedir. Kesinlikle beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafıza sorunlarına yardımcı olacaktır. Şimdi göreve geri dönersek, bu resimde hangi çocuğun zengin ebeveynleri olduğunu tahmin etmelisiniz.

kapak.jpg

AİLESİ ZENGİN OLAN ÇOCUK HANGİSİ?

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir niteliksel yaklaşım ve mantıksal akıl yürütme de içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, bu resim bulmacasını çözmek için niceliksel netliğinizi ve bilişsel becerilerinizi kullanmalısınız. Gerçekten basit olmasına rağmen, bu beyin bulmacasını çözmenin en hızlı yolunu bulmak için beyninizi zorlamanız yeterli.

Adı gibi bu zeka oyunu aldatıcı olacak, ancak akıl yürütmede ne kadar iyi olduğunuzu kontrol edin ve cevabı aramadan hızlı bir şekilde yapıp yapamayacağınızı görün.

DOĞRU CEVABI BULDUN MU?

Görüntü, Öğle Yemeği Masasında oturan iki çocuk, bir kız ve bir erkekten oluşuyor. Senin görevin, aralarında zengin ebeveynleri olan birini bulmak. Şimdi herhangi bir milisaniye kaybetmeden olası tüm ipuçlarını arayın.

Buradaki amaç, bu resimdeki iki kişiden kimin zengin ebeveynlere sahip olduğunu tahmin etmektir. Kolay değil mi? Ancak çözmek için 12 saniyen var.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala doğru cevaptan emin değil misiniz? O zaman bu zeka oyununun doğru cevabını öğrenmek için lütfen aşağıdaki resme bakın. Ayrıca, bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bu zeka oyunlarını takip edin.

Cevap: Çocuğun öğle yemeğinde salata ve çorba var. Bunlar hamburger ve patates kızartmasından daha pahalıdır.
2-003.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN