Hastanelik olan Seren'e bir darbe de Beyaz TV'den! "Hadise'yi paket ettik" demişti

Hastanelik olan Seren'e bir darbe de Beyaz TV'den!  "Hadise'yi paket ettik" demişti

Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ile tartışan Seren Serengil, hastanelik oldu. Canlı yayında çenesi kitlenen Serengil'in tansiyonun çıktı. Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü yorumcu için iddialara göre Beyaz Tv'den karar çıktı. Programdan ayrılacağını bakın kim duyurdu?

Canlı yayında Bircan Bali ile çok sert bir tartışmaya giren Seren Serengil hastaneye kaldırılmıştı. Tansiyonu çıkan Serengil'in müşahade altına alınırken, iddialara göre Beyaz Tv'nin yorumcuyu göndereceği yönünde. Sevgilisi ise bakın ne paylaştı?

cene-001.jpg

BEYAZ TV'DEN SEREN SERENGİL KARARI! İDDİAYI DUYAN ŞAŞIRDI

Amerika dönüşü programa dönen Seren Serengil, Bircan Bali ile Arto'dan beklemediği bir davranışla karşılaştı. Canlı yayında Bali ile tartışan Serengil'in çenesi tutuldu ve hastanelik oldu.

cene1-001.jpg

Tüm bunlar yaşanırken 2 iddia ortaya atıldı. Bunlardan biri Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohman'ın sevgilisinin ekranlardan uzak kalmasını istemesi diğeri ise kanal yönetimin Seren Serengil'i gönderdiği yönünde. Ünlü sanatçıdan henüz bir açıklama gelmezken, sevgilisi peş peşe paylaşımlar yaptı.

HADİSE'YE "PAKET ETTİK" SÖZÜ HATIRLATILDI

1 haftalık rapor alan Seren Serengil'in rapor süresi bittikten sonra da programa dönmeyeceği iddia edildi.

tohma.jpg

İddialara göre Serengil'in sevgilisi Tohma duruma el atarak, Seren Serengil'in programı bitirmesini ve sağlığına dikkat etmesini istedi. Tüm bunlar yaşanırken Seren Serengil'in Hadise'ye "Paket ettik" sözü üzerinden ünlü sanatçının hayranlarından imalı paylaşımlar da geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN