Hatay'daki depreme o da yakalandı! Mehmet şef o anları bu sözlerle anlattı!

Hatay'daki depreme o da yakalandı! Mehmet şef o anları bu sözlerle anlattı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından bölgeye giderek depremzedelere destek olan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya dün akşam saatlerinde Hatay'da meydana gelen depreme yakalandı. Ünlü şef o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremlerin ardından bölgeye giderek depremzedelere yardım eden MasterChef Türkiye'nin başarılı şeflerinden Mehmet Yalçınkaya, dün akşam saatlerinde Hatay'da meydana gelen depreme yakalandı. Ünlü. şef o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

MasterChef Türkiye'nin başarılı şeflerinden Mehmet Yalçınkaya, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve on bir ili yerle bir ederek binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremin ardından depremzedelere yardım etmek amacıyla bölgeye gitmişti.

Gaziantep'te depremzedeler için mutfak kuran ünlü şef dün akşam saatlerinde Hatay'da meydana gelen depreme yakalandı.

Deprem bölgesinde vatandaşlara yardımda bulunan Mehmet Yalçınkaya sosyal medya hesabından yaşadığı korku dolu anlar anlattı.

"TEZGAH YÜRÜDÜ RESMEN"

Şef Mehmet Yalçınkaya yaptığı paylaşımda depreme mutfakta yakaladıklarını söyleyerek "Sağlam hissettik. Tezgah yürüdü resmen" dedi.

Kentte yağmur başladığını söyleyen ünlü şef, "Allah sabır versin. Gerçekten normal günler yaşamıyoruz. Deprem, yağmur" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN