Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'sini gören dona kalıyor! Bakın şimdi ne halde? "Kiremit aşkına"

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'sini gören dona kalıyor! Bakın şimdi ne halde? "Kiremit  aşkına"

Bir dönemlerin lise dizileri arasında yer alan Hayat Bilgisi dizisinde Beton Ayşe Hayfa Safi'yi görenler gözlerine inanamıyor. Diziden sonra piyasadan çekilen Safi bakın şimdi ne yapıyor? İşte Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'nin son hali.

Türk dizi tarihinde hit projeler arasında giren Hayat Bilgisi dizisinde Beton Ayşe karakterini canlandıran Hayfa Safi şimdi ki haliyle herkesi şaşkına uğrattı. Diziden sonra evlenen ve başka bir sektöre atılan Hayfa Safi izleyici olarak katıldığı bir programda bile tanınamadı. İşte Beton Ayşe'nin şimdi ki hayatı.

betonayse.png

HAYAT BİLGİSİ'NİN BETON AYŞE'Sİ BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Dönemin en çok izlenen dizisi Hayat Bilgisi karakterleri ile hala akıllara kazanırken, dizi oyuncuları da yeni projelere yollarına devam etti. Başrollerinde Perihan Kutman, Tarık Pappuççuoğlu, Kerem Kupacı, Gökçe Erdem, Gökçe Bahadır gibi çok sayıda ünlü ismin yer aldığı dizi 2003 yılında gençlik dizileri arasına adını yazdırmıştır.

hayatbilgisi.png

Hit diziler arasında giren Hayat Bilgisi, bazı oyuncuların kariyer basamağı olurken, bazıları ise farklı sektörlere kaydı. Bunlardan biri de Beton Ayşe karakterine hayat veren Hayfa Safi. Safi'nin yeni halini ve yaşantısını gören gözlerine inanamıyor.

hayat-bilgisi-6607.jpg

DİZİDEN SONRA BAŞKA BİR HAYAT KURDU

2003 yılında Gani Müjde'nin kaleme aldığı Hayat Bilgisi dizisi hala hafızalarda yer alırken, gençlik dizilerinin en çok izlenenleri arasında yer aldı. Usta oyuncularının yer aldığı dizide yeni oyuncularında yıldızının parlamasını sağlayan dizilerden oldu.

kremit.png

Diziden sonra genç oyuncular yeni projelerde yer alırken, bazıları ise farklı bir hayat kurdu. Bunlardan biri de Beton Ayşe karakterine hayat veren Hayfa Safi. Dizide sert ve erkeklerden hoşlanmayan kadın profili ile dikkat çeken Safi, hafızalarda yer edindi.

yasin.png

BAŞKA BİR İŞLE UĞRAŞIYOR

Dizinin 2006 yılında final yapmasıyla hayatına başka bir yön veren Beton Ayşe, şimdilerde Yasin Tulun ile evli ve hayvan cast ajansı işletiyor.

betonaysee.png

Geçen dönemlerde Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına seyirci olarak katılan Hayfa Safi, şimdi ki haliyle herkesi şaşırmıştı.. Dizi sonrasında yayınlanan kısa videolarda bazı takipçiler "Bu Beton Ayşe" yorumları yapmıştı

hayfasafi.png

beton.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN