Hayat Bilgisi'nin yıldızıydı! Son halini kimse tanıyamadı gören bir daha baktı

Hayat Bilgisi'nin yıldızıydı! Son halini kimse tanıyamadı gören bir daha baktı

Bir döneme damgasını vuran 'Hayat Bilgisi' adlı dizide 'Almanyalı Didem, lakabıyla anılan ve "Didem Sağlam" karakterini canlandıran Yeliz Doğramacılar'ın son hali herkese 'yok artık' dedirtti.

2003-2006 yılları arasında önce Show TV daha sonrasında ise Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Hayat Bilgisi' adlı dizide 'Almanyalı Didem, lakabıyla anılan ve "Didem Sağlam" karakterini canlandıran Yeliz Doğramacılar'ın son hali herkesi kendisine hayran bıraktı.

Bir döneme damgasını vuran reyting rekortmeni 'Hayat Bilgisi' adlı dizide 'Didem Sağlam' karakteriyle herkesin dikkatini çeken ünlü oyuncu Yeliz Doğramacılar'ın son hali herkese 'yok artık' dedirtti.

SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Hayat Bilgisi adlı dizide Perran Kutman, Altan Gördüm ve Yıldız Asyalı gibi ünlü isimlerle beraber rol alan, dizideki performansı sayesinde yıldızı parlayan Yeliz Doğramacılar'ın son hali herkesi şaşırttı.

Hayat Bilgisi'nin Alamancı Didem'i son haliyle ağızları açık bıraktı!

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Hayat Bilgisi' adlı dizide gösterdiği performansla yıldızı parlayan Yeliz Doğramacılar, 2007 yılında vizyona giren 'Hicran Sokağı' adlı sinema filminde Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın, Haldun Dormen, Rutkay Aziz, Ezel kay ve Tanju Gürsu gibi usta isimlerle rol almıştı.

Hayat Bilgisi'nin Almanyalı Didem'i Yeliz Doğramacılar Şimdilerde Neler Yapıyor?

'BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA ROL ALMIŞTI

Ünlü oyuncu daha sonrasında ise 'Muhteşem Yüzyıl' da konuk oyuncu olarak rol almış ve son olarak 2018-2022 yılları arasında 141 bölüm boyunca atv ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Bir Zamanlar Çukurova' adlı dizide Füsun karakterini canlandırarak Vahide Perçin ve Kerem Alışık gibi isimlerle beraber rol almıştı.

Sınıfın Yeni Gözdesi Didem | Hayat Bilgisi 20. Bölüm - YouTube

''HAYAT BİLGİSİ DİDEM ÇOK DEĞİŞMİŞ''

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncunun son halini görenler büyük şaşkınlık yaşarken 'yok artık' demeden de kendilerini alamadı. Yeliz Doğramacılar'ın son fotoğrafları çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Sosyal medya kullanıcıları Yeliz Doğramacılar'ın yıllar içinde yaşadığı değişim hakkında ''Hayat Bilgisi Didem çok değişmiş'' gibi yorumlarda bulundu.

Hayat Bilgisi'nin Didem'iydi Yeliz Doğramacıların son hali şaşırttı! 'Doğal halin daha iyiydi...' - Internet Haber

İşte ünlü oyuncunun herkesi hayretler içerisinde bırakan son hali

1

2

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN