Hayranları buraya; Kızılcık Şerbeti hakkında karar çıktı! Dizinin yeni bölümü o tarihte yayınlanacak!

Hayranları buraya; Kızılcık Şerbeti hakkında karar çıktı! Dizinin yeni bölümü o tarihte yayınlanacak!

Sevenlerine müjde... Ankara İdare Mahkemesi RTÜK'ün Kızılcık Şerbeti'ne verdiği 5 hafta program durdurma cezasını iptal etti. Dizinin yeni bölümü bu Cuma yayında olacak.


Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin kaderi belli oldu. RTÜK'ün 5 hafta yayın durdurma cezası verdiği dizi için yapılan itiraz kabul edildi. Ankara Bölge İdare Mahkemesi RTÜK’ün verdiği kararı bozarak yürütmeyi durdurdu.

kizilcik-serbeti-nursema.jpg

BU CUMA EKRANLARDA

"Kadına şiddet" gerekçesiyle ceza verilen dizinin hakkında verilen yayın durdurma kararına rağmen kanal ve yapım ekibi cezanın uygulamaya konmayacağını umarak tanıtımlara devam etmiş ancak son anda ceza uygulanarak geçen haftaki bölümün yayını durdurulmuştu.

5 haftalık ceza kararı sebebiyle Kızılcık Şerbeti'nin final yapması gündeme gelmişti. Ancak Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında mahkemeden olumlu bir karar çıktı. Ankara Bölge İdare Mahkemesi RTÜK’ün aldırdığı kararı bozdu ve yürütmeyi durdurdu.

Dizinin yeni bölümü Cuma günü ekranlara gelecek.

kizilcik-serbeti-kivilcim.jpg

YAYIN DURDURMANIN MALİYETİ

Odatv’de yer alan habere göre dizinin haftalık getirisi ortalama 25 milyon liraydı ve 5 haftalık yayın durdurma cezası hem dizinin yapım ekibini hem de kanalı ve sektörü 125 milyon TL’ye yakın bir zarara uğratacaktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN