Hayranlarına sevindiren haber: Engin Öztürk'ün yeni dizisi belli oldu

Hayranlarına sevindiren haber: Engin Öztürk'ün yeni dizisi belli oldu

"Sıfırıncı Gün" dizisinin ardından televizyon ekranlarından uzak kalan oyuncu Engin Öztürk, yeni bir diziyle anlaştı. Öztürk, Alim Yapım’ın yeni projesinde Alperen Duymaz’la birlikte rol alacak.

Ünlü oyuncu Engin Öztürk’ün yeni dizi projesi belli oldu. Son olarak “Sıfırıncı Gün” dizisiyle seyirci karşısına çıkan oyuncu, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun kurduğu Alim Yapım’ın yeni dizi projesiyle anlaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Öztürk, tıpkı kendisi gibi genç kızların hayranı olduğu Alperen Duymaz’la başrolü paylaşacak.

Projenin detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Dizinin oyuncu kadrosunun çok iddialı isimlerden oluşacağı öğrenildi. Kadın başrol oyuncusu için de iddialı bir isimle görüşülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN