Alperen Duymaz televizyon ekranlarına o diziyle dönüyor

Alperen Duymaz televizyon ekranlarına o diziyle dönüyor

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalan oyuncu Alperen Duymaz, yeni bir dizi anlaşması yaptı. Duymaz'ın rol aldığı, Alim Yapım'ın çekim hazırlıkları devam eden yeni dizisinin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz’ın yakın zamanda çekeceği dizi projesi netlik kazandı. Duymaz, gelen yeni teklifler arasından Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün kurucuları arasında olduğu yapım şirketi Alim Yapım’la anlaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Alperen Duymaz’ın çekim hazırlıkları tüm hızıyla süren yeni dizisinin detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İKİ PROJESİ DAHA YAYINLANACAK

Başarılı oyuncunun yayın tarihi henüz netleşmeyen Netflix’teki Kül filminin yanı sıra yeni sezonda da Karga Seven’la çekeceği Eylem Canpolat’ın yazdığı “Alı-kara” projeleri de bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN