Selena Gomez efsanevi rock yıldızı Linda Ronstadt'ı canlandıracak

Selena Gomez efsanevi rock yıldızı Linda Ronstadt'ı canlandıracak

Son dönemde şarkıcılıktan çok oyunculuk kariyerine ağırlık vermek istediğini açıklayan Selena Gomez, ABD'li rock yıldızı Linda Ronstadt'ın hayatını anlatan filmde ikonik ismi canlandıracak. Haberi Ronstadt bizzat teyit ederken, kendisini oynayacak ismin Gomez olmasında doğrudan rolü olduğu ifade edildi.

Yapımcılığı ve başrolünü üstlendiği "Only Murders In The Building" dizisiyle birçok adaylık ve ödül kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, çekilecek biyografi filminde efsanevi rock yıldızı Linda Ronstadt'a hayat verecek.

Variety'nin haberine göre; Ronstadt'ın 2013 tarihli anı kitabı "Simple Dreams"in bir fotoğrafını Instagram'da paylaşarak filmle ilgili ipucu veren Gomez'in rolü aldığı açıklanırken, Ronstadt'ın kendisini canlandıracak oyuncu seçiminde doğrudan rolü olduğu belirtildi.

Haberin doğrulanmasının ardından Linda Ronstadt da, sosyal medya hesabından, Gomez'in role seçildiğini teyit etti.

KADRONUN GERİ KALANI HENÜZ BELLİ DEĞİL

Biyografik film, şu anda Ronstadt'ın menajeri John Boylan ve 2019 yapımı "Linda Ronstadt: The Sound of My Voice" belgeselinin yapımcılığını üstlenen James Keach'in de aralarında bulunduğu yapımcılarla ön prodüksiyon aşamasında.

Filmin oyuncu kadrosundan başka bir oyuncu henüz açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN