Her 400 kişiden 10'u 9 saniyede buluyor! Resimdeki gizli timsahı bul: 135 IQ ve üzeri hemen buluyor...

Her 400 kişiden 10'u 9 saniyede buluyor! Resimdeki gizli timsahı bul: 135 IQ ve üzeri hemen buluyor...

Son zamanlarda oldukça popüler olan optik illüzyon testlerine bir yenisi daha eklendi. Bugünkü optik illüzyon testinde görselde gizlenen timsahı bulmanız gerekiyor. Daha önceki optik illüzyonlara göre zor olan bu testte sınırlarınızı zorlayacağız. Timsahı bulmak için 9 saniye süreniz var. Test aşağıdaki bilgileri okuduktan sonra başlayacaktır. Bol şans...

BATAKLIKTA GİZLİ BİR TİMSAH VAR

Bugünkü optik illüzyon testi daha önceki testlere göre zor olması bekleniyor. Bursasporlu olanların bile kolay kolay bulamadığı timsah görselde gizlenmiş bir şekilde bekliyor. Görselde yer alan timsahı bulmak için sadece 9 saniyeniz bulunuyor.

Daha öncesinde bu testi çözmek isteyen 400 kişiden sadece 10 kişi 9 saniyenin altında timsahı bulabildi. Üstün zekaya sahip olanlar kısa sürede timsahın yerini bulabiliyor. Testi daha öncesinde çözen kişilerin IQ seviyesi 135 ve üzerinde çıktı. Peki görseldeki timsahı siz kaç saniyede bulabileceksiniz?

optikillzyontesti-2405202344509859.webp

9 SANİYEDE TİMSAHI BUL

İnternet mecrasında oldukça popüler olan bu test ile resimdeki gizli timsahı bulmanız gerekiyor. Yukarda yer alan görselde bataklık görülürken, etrafında ise yeşil ağaçlar ve otlar dikkat çekiyor. Timsahın renginin de yeşil olmasıyla birlikte bataklıktaki timsahı bulmak hiç de kolay değil.

Görselde yer alan timsahı bulabilmek için sadece 9 saniyeniz bulunuyor. Testi arkadaşlarınızla ya da aile bireyleriniz ile paylaşarak tatlı bir rekabet ortamı oluşturabilirsiniz. Görselde yer alan gizli timsahı bulmak için 9 saniyeniz olduğunu unutmayın. Teste başlamadan önce iyice odaklanın ve süreyi başlatın.

optikillzyontesti-2405202344509859.webp

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve 0... Süreniz doldu. Testi çözmeye başlamanızın üzerinden 9 saniye çoktan geçti. 9 saniye testi çözmek için oldukça zorlayıcı bir süre olabilir. Fakat bu testte önemli olan timsahın yerini bulmak değil timsahın yerini en kısa sürede bulmaktan geçiyor.

Gizlenen timsahı 9 saniye ve altında bulan kişileri tebrik ederiz. Diğer adaylar ise bir sonraki testte yeniden çözüme bekleriz. Test sonucunuzu yorumlar kısmında belirterek diğer okurlar arasında tatlı bir rekabet ortamı oluşturabilirsiniz.

bursasporluoptikillz-240520239d887b2c.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN