Her şeyi bilen Baba Vanga'dan tüyleri diken diken eden 2024 kehaneti! Çernobil'i bile bilmişti: Daha büyük felaket kapıda

Her şeyi bilen Baba Vanga'dan tüyleri diken diken eden 2024 kehaneti! Çernobil'i bile bilmişti: Daha büyük felaket kapıda

Kehanetleri ile sık sık gündem olan Kör Kahin Baba Vanga’nın, tüyleri diken diken eden 2024 kehaneti açıklandı. Zamanında Çernobil’i bile söylemişti. 2024 yılı için çok daha büyük bir felaketin kapıda olduğu söylendi. İşte Baba Vanga’nın 2024 kehaneti…

Kehanetleri ile her sene gündem olan Kör Kahin Baba Vanga, bu kez de 2024 kehanetleri ile gündeme geldi. Geçtiğimiz yıllarda Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit gibi öngörülerinin gerçekleştiği iddia edilen Baba Vanga'nın önümüzdeki yıl için ortaya attığı kehanetler duyanları resmen şaşkına çevirdi. Söyledikleri gerçekleşirse dünyayı büyük bir felaket bekliyor. İşte Baba Vanga’nın 2024 yılı için söylediği kehanetler…

2024 YILI FELAKET YILI MI OLACAK?

Baba Vanga’nın 2024 senesi için aktardığı kehanetler duyanlara adeta korku salıyor. Geçmişte söylediği bazı şeylerin gerçekleşmesi dünya çapında oldukça yankı uyandırmıştı. 1996 yılında hayatını kaybeden Baba Vanga, Bulgar kökenli olup gelecek tahminleri ile herkesin duyduğu bir isimdir. Son olarak ise 2024 kehanetleri ile tüm dünyaya bıraktığı mesajlar gündem oldu.

yeni-proje-2-003.jpg

KÜRESEL ÇAPTA EKONOMİK KRİZ

Baba Vanga, 2024 yılına ilişkin büyük bir ekonomik krizin meydana geleceğini ileri sürdü. Ayrıca bahsedilen ekonomik krizin artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı'dan Doğu'ya kayması gibi birçok faktör tarafından tetikleneceğini öngördü.

SİBER SALDIRILAR ARTACAK

Baba Vanga’nın 2024 yılı için yaptığı bir başka tahmin ise siber saldırılarda artışın meydana geleceği oldu. Bilgisayar korsanlarının daha farklı alanlara yönelerek elektrik şebekelerini, su arıtma tesislerini genel anlamda kritik önemi bulunan yerlerin altyapılarını hedef alacağını iddia ediyor.

yeni-proje-003.jpg

KÜRESEL ISINMA GERÇEĞİ

2024 yılı için konuşan Baba Vanga, küresel ısınmanın da etkisi ile hava olaylarının ve doğal afetlerin olacağını ileri sürdü. Kasırga, yangın ve sellerin sayısının artacağını ileri süren Baba Vanga, büyük can kayıplarının meydana geleceğini de iddia etti. Tüm bunların yanı sıra Pasifik Kıyılarında önemli hasara ve can kaybına yol açacak yıkıcı bir depremden söz etti.

yeni-proje-1-004.jpg

KANSER TEDAVİSİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Kanser tedavisine ilişkin çok önemli bir adımın atılacağını da belirten Baba Vanga, insanlığın bu hastalıktan kurtulacağını da ileri sürdü.

UZAYLILARLA İLETİŞİM

Baba Vanga, insanlığın önümüzdeki 200 yıl içinde uzaylılarla temas kuracağını tahmin etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (39)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
39 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN