"Herkes seni tanımak zorunda mı?" Fatih Ürek'ten kendisini tanımayan görevliye küstah yanıt

Bir dönemin gözde sanatçılarından Fatih Ürek, katıldığı bir düğünde karşılama görevlisinin kendisini tanımamasına tepki göstererek, görevliyi alaya aldı. Ünlü sanatçının görevliye gösterdiği tepki sosyal medya da tepki topladı.

Bir dönemin gözde isimlerinden ünlü şarkıcı Fatih Ürek, katıldığı bir davette kendisini tanımayan görevliyi alaya aldı. Ünlü şarkıcının görevliyi alaya aldığı anlar kısa süre içinde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

2008 yazında yayınladığı 'Sus' albümündeki "Hadi Hadi" albümüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Fatih Ürek, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Gelinim Mutfakta' programında 2018-2020 yılları arasında sunuculuk yapmış, son olarak ise 2020-2021 yılları arasında Star TV'de izleyiciyle buluşan 'Menajerimi Ara' dizisinde rol alarak kendisini canlandırmıştı.

KENDİSİNİ TANIMAYAN GÖREVLİYİ ALAYA ALDI!

Geçtiğimiz akşam bir davette görüntülenen ünlü isim, yıllar içinde yaşadığı değişimle herkesi şaşkına çevirirken katıldığı davetteki görevlinin kendisini tanımamasına tepki gösterdi.

Ünlü sanatçı, etkinliğe katıldığı sırada kendisini tanımayan karşılama görevlisine sitem etti. O anlar ise bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.

"SALİHA KORKMAZ İSMİM"

Fatih Ürek'in bir düğüne katıldığı öğrenildi. Ünlü sanatçı mekana giriş yaptığı sırada davet listesini kontrol eden karşılama görevlisi Fatih Ürek'i tanımadı. Karşılama görevlisi Fatih Ürek'e ismi sordu. Karşılaştığı soru karşısında neye uğradığını şaşıran Fatih Ürek'in bir anda yüzü düştüğü gözlendi.

Görevlinin davet listesini bakarak 'İsminiz nedir?' sorusunu sorması sonrasında Fatih Ürek kendisine ismini soran karşılama görevlisini alaya alarak "Saliha Korkmaz ismim. Demek beni tanımıyorsunuz aşk olsun" diye sitem etti.

"HERKES SENİ TANIMAK ZORUNDA MI?"

Ünlü sanatçının bu sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girerken sosyal medyadaki bazı kullanıcılar Fatih Ürek'e "Herkes seni tanımak zorunda mı?" şeklinde

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN