Hilmi Cem geliyor, Nagehan diskalifiye oluyor! Survivor’da ortalık toz duman: O iddia sosyal medyayı karıştırdı

Hilmi Cem geliyor, Nagehan diskalifiye oluyor! Survivor’da ortalık toz duman: O iddia sosyal medyayı karıştırdı

Suların bir türlü durulmadığı Survivor’da Nagihan, Aleyna ve Nefise üçlüsünün yaşadığı gerilimde işler fiziksel temasa kadar ilerledi. Survivor’da ortalık toz duman olurken, birçok sosyal medya kullanıcısı “Hilmi Cem dönsün” yorumu yaparak sevilen eski yarışmacıyı TT yaptı.

All Star sezonuyla ekranlara gelen Survivor’da gerilim tırmanmaya devam ediyor. Her gün ayrı bir kavga ve kaosun hakim olduğu programda, Nagihan ile Aleyna arasında yaşanan tartışmalar, Nefise’nin ağzını bozması derken Acun Ilıcalı da çileden çıktı.

Acun Ilıcalı "Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size. Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Bana onu dediler bana bunu dediler... Normal duramıyor musunuz? Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Tamam abi herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın" diyerek sitemini dile getirirken, programı da yarıda kesti.

yeni-proje.jpg

NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Acun Ilıcalı’nın Nagihan’a söyledikleri dikkat çekti. Fragmanı izleyenler “Nagihan diskalifiye mi oluyor?” sorusunu gündeme getirdi.

Tüm bunların ardından Survivor’un eski yarışmacısı Hilmi Cem İntepe için sosyal medyada hayranları tarafından resmen seferberlik başladı. Öyle ki Hilmi Cem’in Survivor’a döneceği iddiaları gündeme gelirken, hayranları da yaptıkları paylaşımlarla İntepe’yi TT yaptı. İşte Hilmi Cem’le ilgili bazı paylaşımlar:

survivor-1.jpg

survivor.png

ekran-goruntusu-2024-02-07-105628.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN