Hilmi Topaloğlu'nun çöken mezarını yaptıran Alişan'a canlı yayında tepki toplayan sözler: Şimdi mi aklına geldi?

Hilmi Topaloğlu'nun çöken mezarını yaptıran Alişan'a canlı yayında tepki toplayan sözler: Şimdi mi aklına geldi?

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Söylemezsem Olmaz" adlı programda 3 Şubat'ta vizyona girecek film hakkında açıklamalarda bulunan Arto, ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu'nun kardeşi müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun çöken mezarını yaptıran Alişan'ı sert bir dille hedef aldı.

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi olan ve müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun Anadolu'nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetmesini konu edinen "Prestij Meselesi" 3 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak. Erkan Petekkaya, Erdal Özyağcılar, ve Eser Yenenler gibi ünlü oyuncuların rol aldığı filmin Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkede de gösterilmesi planlanlanıyor.

"Prestij Meselesi" filmiyle gündeme gelen ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu'nun kardeşi müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun mezarının çöktüğü ve mezarı ünlü sanatçı Alişan'ın yaptırdığı iddia edildi.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Söylemezsem Olmaz" adlı programda 3 Şubat'ta vizyona girecek film hakkında açıklamalarda bulunan Seren Serengil, Hilmi Topaloğlu'nun mezarının viraneye döndüğü, çöktüğü ve bakımsız olduğunu söyledi.

alisan-2.webp

ARTO CANLI YAYINDA ALİŞAN'I HEDEF ALDI

Programın diğer yorumcusu Arto ise mezarı yaptırdığı öne sürülen Alişan'a canlı yayında sert eleştirilerde bulundu.alisan-3.webp

SEREN SERENGİL'DEN MAHSUN KIRMIZIGÜL'E TEPKİ: ADAMIN ADINI KULLANIP FİLM ÇEKİYORSUNUZ

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğuna oturduğu filme tepki gösteren Seren Serengil "Hilmi Topaloğlu'nun mezarı çökmüş, üzerinde otlar bitmiş... Siz hâlâ adamın adını kullanıp film çekiyorsunuz. İlk önce mezarı yaptırın, oradaki adam Alişan yaptırıyor, dedi" yorumunda bulundu.

Seren Serengil, Alişan'ın mezarın bakımını yaptırdığını söylemesi üzerine Arto, Alişan'ın bu durumu şov olarak yaptırmış olacağını öne sürdü.

Hilmi Topaloğlu'nun çöken mezarını yaptıran Alişan'a şok sözler - Resim : 1​​​​​​​

SKANDAL TEPKİ: ŞİMDİ Mİ AKLINA GELDİ?

Alişan'ı hedef alan Arto, "Kesin mahsus biliyordur orayı onunla örtüştürüp kendine kredi. 10 yıldır yaptırsaydı şimdi mi aklına geldi" yorumunda bulunarak herkesi şoke etti.

Alişan'ın hayranları bu açıklamalarının ardından Arto'ya tepki gösterirken Alişan'ın Arto'ya vereceği cevap merak konusu oldu.

alisan.webp​​​​​​​

PRESTİJ MESELESİ KONUSU NEDİR?

Mahsun Kırmızıgül, “Prestij Meselesi” filmi için üç yıl sonra yönetmen koltuğuna oturdu. Bir umut hikâyesi olan filmde, Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün şöhret basamaklarını tırmanışı, verdikleri mücadele ve mesleklerine olan tutkuları anlatılacak. Yapımcılığını Murat Tokat’ın üstlendiği film İstanbul ve Almanya’da çekiliyor

“Prestij Meselesi”, 3 Şubat’ta; Avrupa, Türki Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Türkiye’nin tüm illerinde vizyona girecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN