Hindiler arasındaki gizli balkabağını 8 saniyede bulursan IQ seviyen en az 150'nin üstünde çıkıyor! Zekanı test et

Hindiler arasındaki gizli balkabağını 8 saniyede bulursan IQ seviyen en az 150'nin üstünde çıkıyor! Zekanı test et

Ara ve bul bulmacaları yapan bir grafik sanatçısı, insanlara hindilerin arasında gizli bir balkabağı bulması için meydan okuyor. Resimdeki gizli balkabağını 8 saniyede bulabilir misin?

Sosyal medyada insanların kafasını karıştıran ve doğru cevapları aramaya iten yeni zeka oyunları ortaya çıkıyor. Bu hafta sosyal medyayı etkisi altına alan bu bulmaca, insanlara çözmeleri için meydan okuyor. Ve siz de bulmaca çözmeyi seviyorsanız, bu tam size göre.

Bu resimde, karşınıza çıkan birçok hindi göreceksiniz. Ancak ilginç bir durum var. İçinde dikkatlice gizlenmiş bir balkabağı var. Gizli balkabağını 8 saniye veya daha kısa sürede bulabilirseniz dahi olarak anılmaya hazır olun.

1-016.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ BALKABAĞINI BULABİLİR MİSİN?

Gözlerini dikkatle bu bulmacaya dikmiş olmalarına ve son derece yoğun bir şekilde konsantre olmalarına rağmen, pek çok kullanıcı yine de gizli balkabağını bulamayacak. Resimde o kadar çok balkabağı var ki, farklı bir nesneyi tanımlamak çok zor görünüyor. Konsantrasyonun yanı sıra, bu bulmacayı çözmek için ihtiyacınız olan şey muazzam bir sabırdır. Resimdeki balkabağını 8 saniyede bulabilecek misin?

GİZLİ BALKABAĞINI GÖRDÜN MÜ?

Bu son derece karmaşık zeka oyunlarını çözmek için rastgele bir bakış asla yeterli değildir. Çoğu zaman, sorunu çözen kişinin beyninin ne kadar keskin olduğunu test etmek için dikkatlice gizlenirler. Bu bulmacayı çözmekten keyif aldıysanız, zorluk seviyesi artırılmış başka bulmacalarımızı da deneyebilirsiniz. Resimli bulmacada hindilerin arasında gizli bir balkabağı bulman gerekiyordu. Onu buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki gizli balkabağını hala bulamıyor musun? Hiç şüphesiz zorlu bir görevdir ve çözülmesi sabır gerektirir. Şimdi cevabı öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilirsiniz. Balkabağının yeri işaretlenmiştir.

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN