Hülya Avşar'ın klibinde oynayan isim usta sanatçının torunu çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Hülya Avşar'ın klibinde oynayan isim usta sanatçının torunu çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın 12 Ağustos'ta yayınladığı ve yayınlandığı günden bu yana 822 bin izlenme alan 'Yapma Aşkım' adlı şarkıda Hülya Avşar'a eşlik eden genç oyuncu, usta oyuncunun torunu çıktı.

Son olarak 9 Aralık'ta yayınladığı 'Anlatma' adlı şarkıdaki cesur sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Hülya Avşar'ın Ağustos ayında yayınladığı 'Yapma Aşkım' adlı şarkıda kendisine eşlik ismin ünlü oyuncunun torunu olduğu ortaya çıktı.

12 Ağustos'ta yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana 822 bin izlenme alan 'Yapma Aşkım' adlı şarkıdaki cesur sahneleriyle geçtiğimiz yaza damga vuran Hülya Avşar'ın söz konusu şarkının klip çekimi için 250 bin TL harcama yaptığı öğrenilmişti.

TÜRK TİYATROSUNUN EFSANE İSMİNİN TORUNU

Yapımcılığını ve yönetmenliğini kendisinin üstlendiği şarkının klibinde Hülya Avşar'a genç oyuncu Tarık Ündüz eşlik etmişti. Genç oyuncunun, Türk tiyatrosunun efsane sanatçısı Gazanfer Özcan'ın torunu, Fulya Özcan'ın da oğlu olduğu öğrenildi.

Hülya Avşar'ın klibinde oynayan Tarık Ündüz, Gazanfer Özcan'ın torunu çıktı

17 Şubat 2009 yılında vefat eden usta sanatçı Gazanfer Özcan'ın doğum gününü sosyal medya hesabı aracılığıyla kutlayan Tarık Ündüz, paylaşımında "Keşke dedeler çınar ağaçları kadar çok yaşasa…İyi ki doğmuşsun canım dedem hakkın ödenmez…" ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süre içinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN