İbrahim Tatlıses Mehmet Ali Erbil'in evliliğine karşı çıktı! Herkesi şaşırtan açıklama! Tek bir şartı var...

İbrahim Tatlıses Mehmet Ali Erbil'in evliliğine karşı çıktı! Herkesi şaşırtan açıklama! Tek bir şartı var...

Geçtiğimiz aylarda ciddi sağlık sorunları ile mücadele eden, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük yeni sevgilisiyle dünyaevine girme kararı aldı. Ünlü şovmenin yakın dostu İbrahim Tatlıses ise bu evliliğe karşı çıkan ilk isim oldu.

Geçtiğimiz yıllarda 'Kaçış Sendromu' hastalığına yakalanarak ölümden dönen ve bir süre hastanede tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, beşinci kez dünyaevine girmek için geri sayıma geçti. Ünlü şovmen kendisinden 40 yaş küçük yeni sevgilisine evlenme teklifi ederken yakın dostu İbrahim Tatlıses bu evliliğe karşı çıkarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Son dönemde sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı yayınlar ve çarpıcı açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, sürpriz bir karara imza atarak kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik kararı aldı. Ünlü şovmenin yeni sevgilisine evlenme teklifi ettiği anlar sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun ile dünyaevine giren ünlü komedyenin kısa süre içerisinde kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ile nikah masasına oturması bekleniyor.

26 yaşındaki sevgilisiyle kamera karşısına geçen 66 yaşındaki ünlü komedyen, merak edilenleri yanıtlarken yakın dostu İbrahim Tatlıses'in tek bir şartla bu evliliğe karşı çıktığını açıkladı.

6. kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Mehmet Ali Erbil'e İbrahim Tatlıses'ten rest: Benden önce evlenemezsin

Ünlü komedyen açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İbrahim (Tatlıses) beni aradı. 'Sakın benden önce evlenme' dedi. Bir tek ondan tepki oldu, 'benden önce evlenemezsin' diye. Bizi bundan sonra onlar seçecek, biz daha seçemeyiz' dedi. Bizler biraz daha unu elemiş insanlarız"

Yeni sevgilisinden çocuk yapabileceğinin sinyallerini veren Mehmet Ali Erbil ayrıca "Olursa evlilik çocuk düşünüyoruz. Al Pacino'nun bile oldu 83 yaşında. Onun hiç çocuğu yok, niye olmasın ki?" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN