İbrahim Tatlıses şakası yapan komedyene 'mermi' şoku! 'Vuran tetikçinin hayal kırıklığından neden bahsedilmiyor?' demişti

İbrahim Tatlıses şakası yapan komedyene 'mermi' şoku! 'Vuran tetikçinin hayal kırıklığından neden bahsedilmiyor?' demişti

Komedyen Özkan Çelik, İbrahim Tatlıses'in 2011 yılında vurulmasıyla ilgili yaptığı şakadan dolayı ölüm tehdidi almaya başladığını açıkladı. İşte detaylar...

Yayınladığı eğlenceli videolarından sonra sahnelerde de gösteri yapmaya başlayan komedyen Özkan Çelik'in İbrahim Tatlıses ile ilgili esprisinden dolayı başı derde girdi. Şakasından dolayı tehdit yorumu alan Özkan Çelik, dava açıyor.

"TATLISES'İ VURAN TETİKÇİNİN HAYAL KIRIKLIĞINDAN BAHSEDİLMİYOR"

Sahnesine, İbrahim Tatlıses'in vurulmasıyla ilgili espri yapan Özkan Çelik, "İbrahim Tatlıses keleşle vuruldu ölmedi. Kimse şeyden bahsetmiyor: Tetikçinin hayal kırıklığı. Adamı tam kafadan keleşle almışsın işini düzgün bir şekilde yapmanın gururuyla eve gidiyorsun televizyonu açıyorsun adam ölmemiş. Bu daha büyük bir dram yani" dedi.

Videoyu Instagram hesabından yayınlayan Özkan Çelik, ölüm tehditleri almaya başladı.

ozkan-celik-kimdir-kac-yasinda.jpg
Özkan Çelik

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATIYORUM"

HalkTV'de yer alan habere göre, Instagram hesabındaki paylaşıma gelen bir yorumda, "İlk sahnende seni mermi manyağı yapacağım. İbo'nun selamı var" tehdidini yayınlayan Özkan Çelik, "Kardeşim adamı vuran yaşıyor sıra bende mi gerçekten? Ayrıca 'İbo'nun selamı var' niye yazıyorsun? Azmettiricini hemen ifşa etmiş gibi olmuş. İlk işin sanırım. Hukuki süreç başlatıyorum" ifadelerini kullandı.

ozkan-celik-ibrahim-tatlises-sakasi.jpg

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 tarihinde 'İbo Show' programının çekimlerinden sonra asistanıyla İstanbul'da 5 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Başının sağ tarafından vurulan İbrahim Tatlıses, uzun süreli bir tedavi görmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN