İbrahim Tatlıses'ten kıskançlık! Mehmet Ali Erbil'den önce evleniyor, gecenin bombasını patlattı

İbrahim Tatlıses'ten kıskançlık! Mehmet Ali Erbil'den önce evleniyor, gecenin bombasını patlattı

Geçtiğimiz gün bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, sahne aldığı bir mekanda gecenin bombasını patlattı. Ünlü türkücü Mehmet Ali Erbil'den önce evleniyor...

Önceki akşam İstanbul'daki bir restoranda sahne alan imparator İbrahim Tatlıses, kulakların pasını sildi. Usta sanatçı konserini 'Yalnızım' şarkısıyla başlatırken, gece boyunca 'Bir Kulunu Çok Sevdim', 'Haydi Söyle', 'Yalan', 'Bebeğim', 'Kara Üzüm Habbesi', 'Kim Bu Gözlerindeki Yabancı', 'Aramam' ve 'Nankör Kedi' gibi klasiklerini söyledi. Tatlıses'i izleyenler arasında ünlü sanatçı Muazzez Ersoy da vardı.

6523a751a468600ac882c54d.webp

İBRAHİM TATLISES'TEN KISKANÇLIK! MEHMET ALİ ERBİL'DEN ÖNCE EVLENİYOR, GECENİN BOMBASINI PATLATTI

Tatlıses, kendisini dinlemeye gelen Muazzez Ersoy2 u sahneye davet etti. İkili, daha sonra büyük alkış alan bir düet yaparak, 'Yeşil Ördek', 'Sevda Yüklü Kervanlar', 'Urfalıyam Ezelden' ve 'Bir Fincan Kahve Olsam' şarkılarını birlikte seslendirdi. İbrahim Tatlıses sahnede evlilik sinyalini verdi. Tatlıses açıklamasında, Mehmet Ali Erbil’e göndermede bulundu.

651c058da468601d24e14818.webp

Geçtiğimiz hafta ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a, doğum günü partisinde özel yapım bir yüzük hediye ederek evlilik teklifinde bulunmuştu. Tatlıses, "Mehmet Ali Erbil benden önce evlenecek olursa yakarım onu! Bana söz verdi, sözünü de tutacağına eminim. Bu sebepten her an bir sürpriz yaparak nikah masasına oturabilirim." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN