İğrenç itiraf Esra Ezmeci'yi şaşırttı! Kadın sandığı nişanlısı bakın ne çıktı?

İğrenç itiraf Esra Ezmeci'yi şaşırttı! Kadın sandığı nişanlısı bakın ne çıktı?

Esra Ezmeci'ye gelen eşcinsel itirafı duyanları şaşkınlığa uğrattı. Nişanlı olduğunu söyleyen bir erkek bakın nişanlısı hakkında "Yok artık" dedirten bir itirafta bulundu. O itirafı duyanlar inanamadı. Bakın nişanlısı eskiden neymiş?

Ünlü psikolog Esra Ezmeci yine hayretlere düşüren bir paylaşım yaptı. Bir erkek takipçisinden gelen eşcinsel itirafı herkesi şaşırttı. Nişanlı adamın başına bakın ne geldi?

eso.jpg

EŞCİNSEL İTİRAFI ŞOKE ETTİ

Esra Ezmeci'ye mesaj atan bir erkek nişanlı olduğunu söyleyerek ilginç bir itirafta bulundu. Nişanlısının eskiden erkek olduğunu duyan adam Ezmeci'ye, "Nişanlımın eskiden erkek olduğunu öğrendim. Ailesi de gizlemiş. 30 yaşındayım ne yapmalıyım?" mesajını attı.

1493840.jpg

"HEMEN KARAR VERMEYİN"

Eşcinsel nişanlı itirafından sonra Esra Ezmeci şu öneride bulundu:

"Bu durumu gizlemesi doğru olmamış. Bir şekilde kendinizi dinleyin. Bu sizi nasıl hissettirecek? Sevginiz bunu kabullenecek durumda mı? Ona göre karar vermeniz gerekecek. Burada hemen karar vermeden düşünmeniz gerekecek"

esraezmeci.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN