İki çocuk babası Şahan Gökbakar'dan ilginç açıklama! İlk aşkı o isimmiş...

İki çocuk babası Şahan Gökbakar'dan ilginç açıklama! İlk aşkı o isimmiş...

Yer aldığı Recep İvedik serileri ile büyük bir çıkış yakalayan Şahan Gökbakar son günlerde sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelirken bu defa yaptığı açıklama dillere dolandı. Katıldığı youtube programında yaptığı açıklamayı duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Geçtiğimiz günlerce izleyici ile buluşan Recep İvedik 7 ile gündeme gelen Şahan Gökbakar, katıldığı programda kendisi ile alakalı soruları yanıtladı. Oyuncu, yapımcı, senarist kimliği olan Gökbakar'ın sosyal medyada da aynı şekilde aktif olması dikkat çekiyor. Şahan Gökbakar'dan yıllar sonra duyanları şaşırtacak itiraf geldi. İşte detaylar...

ŞAHAN GÖKBAKAR'IN İLK AŞKI DUYANLARI ŞOK ETTİ

Ünlü isim Şahan Gökbakar'a 'ünlü aşkı' anlamına gelen "İlk celebrity crushın?" sorusu yöneltilmesi üzerine Şahan Gökbakar, "Sabah Şekerleri Şebnem Dönmez" yanıtını verdi. Soru hakkında açıklamasına devam eden Gökbakar espirili bir dille, "Murat Başoğlu ile yapıyorlardı, farklı yerlere savruldular sonra" ifadelerini kullandı.

Şahan gökbakar ilk aşkı

Recep İvedik tiplemesiyle çıkış yakalayan ünlü isim 2015 yılında Selin Ortaç ile nikah masasına oturdular. Bu evlilikten ise Deniz Efe Gökbakar ve Ela Gökbakar adında iki çocuk sahibi oldular.

Şebnem dönmez

1996 yılında Şebnem Dönmez ve Murat Başoğlu ikilisi Sabah Şekerleri programını sundu. Bu program sonrasında tanınmış hale gelen Dönmez, kariyerine oyunculuk üzerine devam etti. Şebnem Dönmez'in yer aldığı yapımlar ise Küçük Sırlar, Yalan Dünya, Kuzey Güney, Medcezir, Avlu, Zemheri, Son Yaz, Yasak Elma gibi başarı sağlamış diziler oldu. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN