İki resim arasında 4 fark var! Sadece üst düzey zekaya sahip kişiler 9 saniyede bulabiliyor! Zekanı test et

İki resim arasında 4 fark var! Sadece üst düzey zekaya sahip kişiler 9 saniyede bulabiliyor! Zekanı test et

Farkı bulun: İki resim arasında 4 fark var ve bunları 9 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Şimdi gözlem becerilerinizi test edin.

Farkı bul etkinliği, netizenlerin katılmaktan keyif aldığı en popüler etkinliklerden biridir. İki özdeş resim arasındaki farkı bulmayı içerir. Görüntüler ilk bakışta aynı gibi görünse de aralarında belirli bir süre içerisinde bulunması gereken farklılıklar bulunmaktadır.

Bu aktivite eğlenceli olmasının yanı sıra detaylara dikkat ve görsel algı gibi bilişsel yeteneklerin gelişmesine yardımcı olur. Düzenli olarak bu tür faaliyetlerde bulunmak, yaşlı yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi önlemeye de yardımcı olabilir. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı? O zaman aşağıda verilen iki resim arasındaki 4 farkı da 9 saniyede bulun.

1-001.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ FAKRLARI BULUN

Yukarıda paylaşılan iki resim, süslenmiş bir Noel ağacının görülebildiği bir ev sahnesini tasvir ediyor. Görseller ilk bakışta aynı gibi görünse de iki görsel arasında 4 fark var ve bunları bulmak için 9 saniyeniz var. Yalnızca en dikkatli kişiler, zaman sınırı içinde iki görüntü arasındaki farkları tespit edebilecektir. Tüm farklılıkları bulmanın anahtarı, görüntüleri dikkatlice izlemek ve dikkatinizi çeken farklılıkları belirlemektir.

TÜM FARKLILIKLARI GÖRDÜN MÜ?

Bazı farklılıklar kolayca fark edilirken, diğerlerinin fark edilmesi zor olabilir ve daha dikkatli bakmanızı gerektirebilir. Şimdiye kadar kaç fark gördünüz? Daha sonra hesaplamak için hepsini hızlıca not edin. Bu aktivite, bilişsel yetenekleri geliştirmek için faydalı olan eleştirel düşünmeyi uyararak beyin için mükemmel bir egzersiz görevi görür. İki resim arasındaki farkları buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Tüm farklılıkları tespit ettiniz mi? Acele edin, zaman yakında bitecek. Tüm farklılıkları aynı anda tespit etmek mümkün değildir. Şimdiye kadar, meydan okumanın sonuna geldik. Kaçınız zaman sınırı içinde tüm farklılıkları tespit edebildiniz? 4 farkın ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıdaki çözüme göz atın.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN